Cei de la The Telegraph au anunțat anterior că Tottenham a ajuns la un acord cu Paulo Fonseca, fostul antrenor al Romei, pentru a veni la Londra. El s-ar fi înțeles cu Spurs pentru un contract valabil pe două sezoane.
Brendan Rodgers, Jurgen Klinsmann, Antonio Conte sau Julian Nagelsmann au fost câţiva dintre antrenorii contactaţi anterior de Tottenham pentru preluarea postului vacant, însă nu s-a ajuns la o înţelegere concretă.
Situația s-a repetat și cu Fonseca în cele din urmă. Conform jurnalistului Fabrizio Romano, cei de la Tottenham nu au fost dispuși să acopere costurile din punct de vedere fiscal pentru numirea lui Fonseca. Drept urmare, deși semnătura părea că este doar o chestiune de timp, totul a picat.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 8 ORE
Acum, Daniel Levy se reorientează din nou iar principalul candidat în acest moment este, informează Romano, Gennaro Gattuso.

Gattuso a plecat de la Fiorentina după doar 22 de zile

Gennaro Gattuso a fost la un pas să o ducă pe Napoli în Champions League, dar a ratat acest obiectiv în ultima etapă din Serie A. Presa din Italia anunțase că Gattuso nu va continua la Napoli indiferent de locul pe care îl va ocupa echipa la finalul stagiunii, dar dezamăgirea ratării unui loc de Champions League a fost decisivă și chiar a 2-a zi cele două părți și-au strâns mâna și au anunțat încetarea colaborării.
Gattuso nu a stat prea mult departe de fotbal și a semnat imediat un acord cu Fiorentina, dar managerul nu va apuca să conducă echipa toscană în Serie A.
La doar 22 de zile de când a semnat cu gruparea de pe Artemio Franchi, contractul i-a fost reziliat. Motivul principal este lipsa de consens între antrenor și oficialii clubului în privința politicii de transferuri.
Conform presei din Italia, Gattuso ar fi dorit să aducă sub comanda sa mai mulți jucători, prin intermediul influentului impresar portughez Jorge Mendez, iar clubul a spus de fiecare dată "nu".
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53