Mai devreme în această vară Sky Sports a informat că argentinianul este principala țintă a Barcelonei însă City îl dorește și ea pe Lautaro. Argentinianul refuză să își prelungească contractul de la Inter.
Manchester City îl consideră pe Martinez, care a marcat 18 goluri în 39 de meciuri pentru Inter în acest sezon, drept un posibil înlocuitor pe termen lung pentru Aguero iar clubul englez are capacitatea financiară de a plăti suma dorită de Inter, cu siguranță peste 100 de milioane de euro.
Deși perioada de transferuri începe peste două săptămâni, probabil cele mai importante discuții de la City vor fi cu managerul Pep Guardiola, care a intrat în ultimul său an de contract. City consideră că ridicarea suspendării pentru Champions League va fi decisivă și îl va convinge pe Guardiola să-și prelungească înțelegerea.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM O ORĂ
Sky informează că City va fi activă pe piața de transferuri în această vară, clubul englez având nevoie de un fundaș central și un fundaș stânga. City este conștientă că Kalidou Koulibaly este cel mai căutat fundaș central din lume în acest moment după ce Napoli a informat el va fi disponibil doar dacă vor finaliza achiziția lui Victor Osimhen de la Lille.
Deocamdată City nu a făcut progrese semnificative în privința transferului internaționalului senegalez, care va costa peste 70 de milioane de euro. O altă țintă pentru City este David Alaba de la Bayern Munchen, informează presa germană, însă el ar prefera să meargă totuși în Spania.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 4 ORE
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM 4 ORE