Mai devreme în această vară Sky Sports a informat că argentinianul este principala țintă a Barcelonei însă City îl dorește și ea pe Lautaro. Argentinianul refuză să își prelungească contractul de la Inter.
Manchester City îl consideră pe Martinez, care a marcat 18 goluri în 39 de meciuri pentru Inter în acest sezon, drept un posibil înlocuitor pe termen lung pentru Aguero iar clubul englez are capacitatea financiară de a plăti suma dorită de Inter, cu siguranță peste 100 de milioane de euro.
Deși perioada de transferuri începe peste două săptămâni, probabil cele mai importante discuții de la City vor fi cu managerul Pep Guardiola, care a intrat în ultimul său an de contract. City consideră că ridicarea suspendării pentru Champions League va fi decisivă și îl va convinge pe Guardiola să-și prelungească înțelegerea.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Sky informează că City va fi activă pe piața de transferuri în această vară, clubul englez având nevoie de un fundaș central și un fundaș stânga. City este conștientă că Kalidou Koulibaly este cel mai căutat fundaș central din lume în acest moment după ce Napoli a informat el va fi disponibil doar dacă vor finaliza achiziția lui Victor Osimhen de la Lille.
Deocamdată City nu a făcut progrese semnificative în privința transferului internaționalului senegalez, care va costa peste 70 de milioane de euro. O altă țintă pentru City este David Alaba de la Bayern Munchen, informează presa germană, însă el ar prefera să meargă totuși în Spania.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38