Sosit în 2018 pe Anfield, pentru o sumă impresionantă, 60 de milioane de euro, Naby Keita nu a confirmat. În acest sezon a strâns doar 9 meciuri în Premier League pentru "cormorani", iar Klopp a cochetat cu ideea de a-l pune chiar pe lista de rezerve.
În cele din urmă, germanul a decis să îi mai dea o șansă, însă pe adresa clubului a sosit o ofertă de la AC Milan, care s-a interesat de posibilitatea de a-l cumpăra. În acest context, oficialii lui Liverpool sunt tentați să renunțe la fotbalistul din Guineea, mai ales dacă formația italiană va oferi o sumă competitivă.

Ruben Neves, înlocuitorul lui Keita la Liverpool

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Klopp și-a dat și el acceptul pentru transfer, mai ales că tehnicianul german cocheta de câteva luni cu ideea aducerii lui Ruben Neves, de la Wolves.
Antrenorul lui Liverpool speră ca prin cedarea lui Keita la Milan și aducerea lui Neves echipa să devină mai puternică, dar clubul să obțină și un profit din punct de vedere financiar, astfel încât banii rămași să fie direcționați către alte mutări.
Ruben Neves nu e un fotbalist care să ia ochii privitorilor, dar este un adevărat metronom în echipa care a fost revelația sezonului trecut de Premier League și care anul acesta se menține la un nivel excelent. Portughezul este responsabil cu multe din fazele fixe ale lui Wolves, împărțindu-și sarcinile cu Moutinho.
Un excelent executant de lovituri libere, Neves a marcat sezonul trecut de 4 ori, reușind și 3 assisturi. În actuala stagiune, nu a lipsit în niciun meci din campionat pentru Wolves.
În vârstă de doar 23 de ani, Ruben Neves a sosit pe Molineux în 2017 și a devenit un punct fix în echipa lui Nuno Espírito Santo. A fost votat în echipa ideală a Championship, în sezonul 2017-2018, când Wolves a reușit promovarea, și se specula încă de atunci că va urma transferul la o echipă mare. Oficialii "lupilor" au reușit să îl păstreze, dar acum par dispuși la negocieri, pentru prețul corect.
Liverpool revine în weekend în Premier League, cu o confruntare de zile mari: cu marea rivală, Everton. Derby-ul de pe Goodison Park va fi în direct pe Eurosport 1 duminică, de la ora 21:00.

Programul transmisiunilor din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25