Conform presei engleze, Maruiss dorește să se miște rapid însă totul depinde de cum vor decurge discuțiile privind preluarea saudiților, cei care vor fi supuși unui test de integritate de către Premier League. Mike Ashley ajunsese la un acord prin care Newcastle ar fi fost vândută către aceștia cu 300 de milioane de lire dar se pare că Maruiss este dispus să ofere cu 50 de milioane de lire mai mult.
Nu se știe exact ce avere are Mauriss însă el este în prezent CEO la Clear TV, care pune la dispoziție servicii de transmisie pentru aeroporturi și spitale. El a înființat compania în 2014 după ce a început propria sa firmă de carduri de credit - Credit America Corporation - în 1998.
Conform surselor Daily Mail, Mauriss chiar este dispus să cumpere clubul și dorește să o facă cât mai rapid. Totuși, momentul ales de american pare să fie unul destul de nepotrivit, având în vedere că preluarea clubului de către saudiți mai are nevoie doar de aprobarea Premier League. Pe de altă parte, acest lucru s-ar putea să fie mai complicat decât s-ar fi așteptat lumea.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 2 MINUTE

Preluarea lui Newcastle de către saudiți, în pericol

Preluarea lui Newcastle de către familia regală a Arabiei Saudite s-ar putea complica după ce Organizația Mondială a Comerțului a hotărât că țara a încălcat legile internaționale privind pirateria.
Acordul, care valoarea 300 de milioane de lire sterline, este finanțat în proporție de 80% de Fondul de Investiții Publice din Arabia Saudită, condus de Prințul Mohammed Bin Salman. Se așteaptă în acest moment aprobarea Premier League iar noii patroni trebuie să treacă de un test specific pentru cei care vor să investească în fotbalul englez, oficialii Premier League analizând background-ul lor.
O parte din această analiză va căuta să afle și dacă au fost implicați în activități ilegale. Avocații Premier League analizează acest acord de două luni. Organizația Mondială a Comerțului, care veghează regulile globale ale schimbului între națiuni, a analizat conduita Arabiei Saudite în relația cu televiziunea beoutQ, care a fost acuzată că a transmis ilegal mai multe evenimente sportive, printre care și meciuri din Premier League
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 25 MINUTE
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48