Wolverhampton a obținut o victorie importantă în partida de vineri seară de pe propriul teren contra celor de la Manchester City, reușind să revină după ce a fost condusă cu 2-0. Wolves va juca următorul meci la mai puțin de 48 de ore distanță de la precedentul, pe Anfield contra liderului neînvins, FC Liverpool.
Raul Jimenez a făcut un nou meci de excepție, reușind golul de 2-2 pe final de partidă, pentru ca în ultimul minut de joc să paseze la reușita lui Doherty care a adus victoria lui Wolves.

Mesajul lui Jimenez

Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM O ZI
Atacantul mexican al lui Wolves este convins că echipa sa poate să obțină un rezultat mare pe Anfield, stadion pe care Liverpool a câștigat toate partidele din acest sezon de Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp n-a mai pierdut pe propriul teren de pe 23 aprilie 2017 când era învinsă de Crystal Palace cu 2-1.
De ce nu? Va fi un meci dificil, știm asta. Mereu luptăm. Împotriva lui Manchester City am avut mai mult mingea, cartonașul roșu primit de ei (Ederson) a fost important pentru noi. Am simțit că putem reveni și am fost foarte fericiți să câștigăm partida
Nu e niciodată ușor să revii când ești condus la 2 goluri, mai ales în fața unei echipe precum Manchester City. E dificil, dar am jucat cu inima și am știut că avem o oportunitate bună să câștigăm. Nu a fost un meci perfect, dar am jucat foarte bine în fața unei echipe puternice. Este dificil să câștigi sau să faci egal cu ei, însă noi am câștigat ambele partide. Suntem foarte fericiți și ne vom bucura de moment
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11