Raul Jimenez este unul dintre cei mai căutați atacanți în acest moment. Mexicanul cu spiritul golului în sânge a demonstrat prin evoluțiile din acest sezon că poate face fața unui provocări de nivel mai înalt.
Barcelona și Real Madrid s-au alăturat lui Manchester United în grupul de admiratori al lui Raul Jimenez, dar mexicanul spune că se simte excelent la Wolves. Golurile sale au ajutat echipa lui Nuno Espirito Santo să fie între cele mai bune din acest sezon în Premier League.
Premier League
Liverpool, sfătuită să transfere starul unei adversare din Anglia "ca să nu fie veșnic pe locul 2"
24/12/2021 LA 10:57
Am aflat de interesul Barcelonei din ziare. Deja eram transferat la Real Madrid sau Manchester United, dar eu sunt jucătorul lui Wolves și așa voie încă o perioadă bună. În fiecare zi mai apare câte o echipă mare care mă vrea. Sunt fericit unde sunt acum, dar cu un contract de la Barcelona sau Real pe masă este evident că mă voi gândi serios împreună cu familia - Raul Jimenez
Mexicanul Jimenez a fost adus în 2018 de la Benfica pentru 45 de milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Raul Jimenez a revenit la antrenamentele lui Wolves! Urmările accidentării sunt încă vizibile
11/03/2021 LA 17:44
Premier League
Leeds – Wolves 0-1 | Victoria realismului asupra idealismului
20/10/2020 LA 07:56