Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Raul Jimenez este dorit de Manchester United, Real Madrid și Barcelona. Cine oferă mai mult?

Ion Alexandru

Publicat 02/05/2020 la 11:07 GMT+3

Mexicanul Raul Jimenez a făcut un sezon excelent la Wolverhampton și a atras foarte multe echipe pe urmele lui. Atacantul de 28 de ani a marcat 22 de goluri și 10 pase de gol în toate competițiile pentru Wolves și admite că interesul venit din Spania de la Real Madriud și Barcelona este greu de ignorat.

Raul Jimenez

Credit imagine: Getty Images

Raul Jimenez este unul dintre cei mai căutați atacanți în acest moment. Mexicanul cu spiritul golului în sânge a demonstrat prin evoluțiile din acest sezon că poate face fața unui provocări de nivel mai înalt.
Barcelona și Real Madrid s-au alăturat lui Manchester United în grupul de admiratori al lui Raul Jimenez, dar mexicanul spune că se simte excelent la Wolves. Golurile sale au ajutat echipa lui Nuno Espirito Santo să fie între cele mai bune din acest sezon în Premier League.
Am aflat de interesul Barcelonei din ziare. Deja eram transferat la Real Madrid sau Manchester United, dar eu sunt jucătorul lui Wolves și așa voie încă o perioadă bună. În fiecare zi mai apare câte o echipă mare care mă vrea. Sunt fericit unde sunt acum, dar cu un contract de la Barcelona sau Real pe masă este evident că mă voi gândi serios împreună cu familia - Raul Jimenez
Mexicanul Jimenez a fost adus în 2018 de la Benfica pentru 45 de milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo