Southampton a fost la un pas de marea surpriză pe Etihad. După 0-9 pe teren propriu cu Leicester, "sfinții" se vedeau nevoiți să joace împotriva echipei care o conducea la finalul lui septembrie pe Watford cu 5-0 după 18 minute de joc.
Ca atare, presiunea era uriașă pe oaspeți în deplasarea de pe Etihad, mai ales că analiștii britanici vorbeau despre faptul că un 4-0 pentru "cetățeni" ar fi un rezultat bun pentru Southampton, după dezastrul din runda precedentă.
În dorința de a-și apăra onoarea, Southampton s-a pus pe două linii și a avut marea șansă de a deschide scorul prin Ward Prowse, la una din puținele acțiuni de atac. În consecință, s-a ajuns la o situație puțin jenantă, în condițiile în care secundul "sfinților", Richard Kitzbichler, a confiscat mingea în minutul 60, în dorința de a mai oferi propriei defensive câteva secunde de respiro.
Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM 16 ORE
Guardiola a fost extrem de supărat pe atitudinea secundului adversarei și, după ce Aguero și Walker au întors rezultatul meciului, a ținut să îi acorde lui Kitzbichler o lecție. A luat el o minge respinsă în out și i-a oferit-o secundului lui Southampton, pentru a trage de timp și la 2-1 pentru City.
https://i.eurosport.com/2019/11/03/2709273.jpg
Pep a fost ca un leu în cușcă pe toată durata partidei de ieri, intrând într-un schimb de replici și cu principalul lui Southampton, Ralph Hasenhüttl. Probabil că Guardiola era la curent cu scorul de la Aston Villa - Liverpool, unde "cormoranii" au fost conduși până în minutul 87.
Southampton s-a apărat cu toată echipa și ne-a fost aproape imposibil să găsim spații de atac. Pur și simplu nu ne-au lăsat să intrăm în careu. Dar am avut răbdare și am fost constanți în joc, iar acest lucru s-a văzut pe final când am revenit pe tabelă. La fel ca în întâlnirea din urmă cu două sezoane, cei de la Southampton au înscris după ce au tras un singur șut pe poartă | Pep Guardiola
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
IERI LA 12:53