”Cum m-am simțit în ultimele zile? Nu a fost chiar grozav!”, a glumit Neville. ”Este o realizare incredibilă. Se vedea că va veni de câțiva ani. Au bătut la ușă sezonul trecut și i-au forțat pe Manchester City”, a precizat el.
”Jurgen Klopp a transformat jucători de 30 de milioane în unii de 130 de milioane. A transformat fotbaliști de 75 de milioane în staruri de 150 de milioane. Transferurile au fost geniale, felul în care au fost pregătiți jucătorii a fost genial iar toate acestea vin de la manager. Este o zi care nu-mi place, am văzut destule când eram copil, dar trebuie să îi felicit”, a transmis Neville.
”Au fost clar cei mai buni în acest sezon. Ce a reușit Jurgen Klopp este fantastic. A venit acum patru ani și la acea vreme nu am crezut că Liverpool s-ar putea bate la titlu. Părea să fie doar încă un club cu un buget mai mare”, povestește Neville.
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
ACUM 8 ORE
”Liverpool trecea printr-o perioadă grea. Au o istorie grozavă și fani extraordinari așa că nu poți niciodată să îi ignori, dar să câștigi un titlu în ciuda investițiilor de la Chelsea, Manchester City și Manchester United nu credeam că este posibil”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
ACUM 9 ORE
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 11 ORE