Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția celor de la Arsenal după ce Premier League a fost suspendat pe terment nedeterminat

Sebastian Ujica

Actualizat 04/04/2020 la 11:26 GMT+3

Arsenal a publicat un comunicat oficial prin care și-a anunțat poziția fermă pentru încheierea acestui sezon.

Pierre-Emerick Aubameyang of Arsenal FC celebrate with his team mates Nicolas Pepe, Héctor Bellerin after scoring his 2nd and his team's 3rd goal during the Premier League match between Arsenal FC and Everton FC at Emirates Stadium on February 23, 2020 in

Credit imagine: Getty Images

Primul club din Premier League care a avut un caz de COVID-19 după ce Mikel Arteta a fost testat pozitiv, Arsenal, a emis un comunicat oficial după ce Premier League a suspendat sezonul pe termen nedeterminat.
Inițial, competițiile fuseseră suspendate până pe 30 aprilie, dar după videoconferința de vineri s-a decis să nu se mai ofere o dată până când sigur nu se va mai juca fotbal în Anglia.

Arsenal vrea încheierea sezonului

Cei de la Arsenal au anunțat că își doresc să ducă la bun sfârșit sezonul 2019/2020, indiferent cât va dura acest lucru. Manchester United, de asemenea, a emis un comunicat similar în urmă cu o săptămână.
Sprijinim în totalitate obiectivul de a juca toate meciurile de campionat și cupă rămase din sezonul 2019/2020 pentru a păstra integritatea tuturor competițiilor. De asemenea suntem de acord cu principiul ca revenirea fotbalului să aibă loc doar cu sprijinul total al Guvernului și în funcție de indicațiile medicale. Data pentru revenirea fotbalului este în permanență evaluată în funcție de felul evoluția pandemiei de COVID-19 și vom continua să lucrăm împreună în aceste vremuri dificile
Premier League a mai decis vineri ca echipele din ligile inferioare să primească o sumă de 125 de milioane de lire.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo