Primul club din Premier League care a avut un caz de COVID-19 după ce Mikel Arteta a fost testat pozitiv, Arsenal, a emis un comunicat oficial după ce Premier League a suspendat sezonul pe termen nedeterminat.
Inițial, competițiile fuseseră suspendate până pe 30 aprilie, dar după videoconferința de vineri s-a decis să nu se mai ofere o dată până când sigur nu se va mai juca fotbal în Anglia.

Arsenal vrea încheierea sezonului

Premier League
#DORdeSPORT Sezonul recordurilor pentru Liverpool i-a adus titlul 11. Dalglish, jucătorul anului
04/04/2020 LA 08:04
Cei de la Arsenal au anunțat că își doresc să ducă la bun sfârșit sezonul 2019/2020, indiferent cât va dura acest lucru. Manchester United, de asemenea, a emis un comunicat similar în urmă cu o săptămână.
Sprijinim în totalitate obiectivul de a juca toate meciurile de campionat și cupă rămase din sezonul 2019/2020 pentru a păstra integritatea tuturor competițiilor. De asemenea suntem de acord cu principiul ca revenirea fotbalului să aibă loc doar cu sprijinul total al Guvernului și în funcție de indicațiile medicale. Data pentru revenirea fotbalului este în permanență evaluată în funcție de felul evoluția pandemiei de COVID-19 și vom continua să lucrăm împreună în aceste vremuri dificile
Premier League a mai decis vineri ca echipele din ligile inferioare să primească o sumă de 125 de milioane de lire.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 21 ORE
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
IERI LA 09:24