Primul sfert de oră de pe Anfield a fost cu adevărat nebun, în condițiile în care liderul campionatului a făcut 2-0 extrem de repede. Un tehnician vulcanic, Pep a părut dezarmat, asta și pentru că s-a consumat enorm la primele două goluri ale rivalei.
Mai întâi, Liverpool a fost iertată de un penalty, la o fază în care Alexander Arnold a atins balonul cu mâna. Reluările au arătat că fundașul dreapta și-a mărit cu brațul suprafața corpului, dar arbitrul și mai apoi VAR-ul au decis că nu a existat intenție. Pe contra-atac, "cormoranii" au deschis scorul, cu o execuție fantastică a lui Fabinho.
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM 3 MINUTE
Apoi, la golul lui Salah, a existat o suspiciune de off-side, reluarea de pe transmisiune părând să arate că egipteanul se afla cu genunchiul dincolo de linia ultimului fundaș. S-a decis ca în astfel de cazuri VAR-ul să nu mai intervină, absolut de înțeles; lucru frustrant, totuși, pentru Guardiola, în condițiile în care, ieri, la Tottenham - Sheffield United a fost anulată o reușită după o fază aproape identică.

Metamorfoza lui Guardiola

Pe cât de resemnat a părut la 0-2, Pep a făcut o adevărată criză de nervi pe final, când Alexander Arnold a fost iertat de un nou penalty. Tehnicianul lui City nu s-a mai cenzurat și a protestat vehement pe margine, la adresa arbitrului de rezervă.
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM 33 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Jucătorii lui Liverpool, scoși din sărite de UEFA! Decizia care i-a scandalizat pe "cormorani"
ACUM 5 ORE