Liverpool avea neapărată nevoie de victorie în deplasarea de la West Brom pentru a mai spera la un loc de Champions League. "Cormoranii" au început destul de slab meciul și s-au văzut conduși încă din minutul 15, după reușita lui Robson-Kanu.
Salah a adus egalarea pentru trupa lui Klopp în minutul 33 și Liverpool a intrat mai liniștită la vestiare.
Repriza a doua nu a fost deloc cea mai reușită pentru elevii lui Klopp, pe care nu îi avantaja doar un punct în lupta pentru Champions League.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Meciul părea să meargă spre 1-1, dar în minutul 95, portarul Allison a urcat în careu la o lovitură de colț și a marcat ca un adevărat atacant cu o lovitură de cap.

Rezumatul partidei West Brom-Liverpool 1-2! Alisson a marcat golul victoriei în minutul 90+5

Alisson, reacție emoționantă după ce a fost eroul lui Liverpool

După meci, portarul brazilian a fost foarte emoționat, declarând că îi dedică golul tatălui său, care a decedat în urmă cu câteva luni.
"Sunt foarte emoționat, mai ales după tot ce s-a întâmplat în ultimele luni cu mine, cu familia mea. Dar fotbalul este viața mea. Joc de când mă știu, jucam cu tatăl meu. Sper că a văzut golul, acolo, sus, cu Dumnezeu și că a sărbătorit.
Dedic golul familiei mele și băieților. În această după-amiazămă bucur cu adevărat că i-am ajutat, pentru că luptăm mult împreună și avem un obiectiv clar de a ne califica în Liga Campionilor. Am câștigat o dată această competiție, dar totul începe cu calificarea, așa că nu pot fi mai fericit decât sunt acum.
Am stat departe de interviuri mult timp, a fost o perioadă dificilă pentru mine, deoarece întotdeauna când vorbesc despre asta (n.r. moartea tatălui său) mă simt emoționat. Vreau să vă mulțumesc tuturor, Premier League, tuturor colegilor. Am primit scrisori de încurajare de la managerii și de la jucătorii altor echipe. Dacă nu erau alături de mine, nu aș fi putut trece niciodată peste asta, pentru că sunt departe de familia mea de când s-a întâmplat totul.
Mama și soția mea au fost uimitoare cu mine, iar copiii mei îmi dau energie. De aceea simțim dragoste de la Dumnezeu, acesta este felul în care Dumnezeu ne iubește, prin oameni. Vreau doar să le mulțumesc tuturor în acest moment.", a declarat Alisson la finalul meciului cu West Brom.
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Spania și Germania, mari favorite în Grupa E! Cine ia primul loc?
18/11/2022 LA 14:54