În fața unor momente de cumpănă, rivalitatea nu își are locul, iar suporterii lui Liverpool au arătat ce înseamnă familia fotbalului. Cristiano Ronaldo nu a putut fi prezent aseară pe Anfield, la partida în care trupa lui Rangnick a pierdut cu 4-0, ca urmare a dramei suferite (unul dintre gemenii nou-născuți a încetat din viață).
Suporterii "cormoranilor" s-au ridicat în picioare în minutul 7 (numărul de pe tricoul lui CR7), exprimându-și solidaritatea față de greaua încercare prin care trece fotbalistul lusitan. Întregul stadion a aplaudat, iar suporterii au cântat "Viva Ronaldo" și "You'll never walk alone".

Familia lui Ronaldo, impresionată de gestul fanilor lui Liverpool

Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM O ORĂ
A fost un moment încărcat de emoție și care a transmis, poate mai mult ca niciodată, că fotbalul leagă relații indestructibile. Familia lui Ronaldo a ținut să le mulțumeasă fanilor de pe Anfield pentru atașamentul arătat, impresionată de gestul acestora.
"Mulțumim, Liverpool! Nu vom uita niciodată ce ați făcut pentru noi azi", a fost mesajul trimis de sora lui Cristiano, Elma, după superbul moment oferit de fanii de pe Anfield.
A fost o adevărată demonstrație de clasă și, bineînțeles, toate gândurile noastre, începând din momentul în care am aflat vestea, au fost pentru Cristiano și familia sa. Nici nu îmi pot imagina cum se simte. Suntem alături de el. Pentru mine, momentul meciului a avut loc în minutul 7, când tot stadionul a arătat clasă pură | Jurgen Klopp
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, nemulțumit după finala FA Cup: "Nu o să înțeleg niciodată asta"
ACUM O ORĂ
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM 4 ORE