Sadio Mane a reacționat după declarația lui Pep Guardiola în care a sugerat că jucătorul senegalez simulează. Mane a avut o reacție ironică la adresa antrenorului de la Manchester City. Guardiola și-a cerut scuze pentru acel comentariu.
"Cred că este inteligent din partea lui să atragă atenția arbitrului, dar eu voi continua jocul meu ca întotdeauna. Nu dau atenție la ce spune pentru că face parte din fotbal.
Este îngrijorat de Liverpool? Poate. Voi cei din presă știți mai bine ca mine. Singurul lucru pe care îl pot spune este că voi fi pregătit pentru echipă, să dau totul și să-mi ajut clubul. Dacă poate fi un penalty cu siguranță voi plonja din nou. Dacă acea cădere poate obține un penalty, atunci o voi face. De ce nu? Ceea ce a spus Jurgen (Klopp) e corect. Eu nu simulez.
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 4 ORE
A existat contact (la galbenul primit cu Aston Villa). Poate că nu a fost penalty iar arbitrul nu a dat, mi-a acordat mie cartonaș galben. Să fiu sincer, nu am o problemă cu asta. Desigur că se poate întâmpla în fotbal și am văzut mulți jucători, unii simulează și primesc penalty, alții sunt sunt faultați si nu primesc. Acesta este fotbalul. Trebuie să faci față. Asta vreau să fac în continuare. Dacă primesc penalty, atunci e penalty. Dacă nu, nu. Dar nu voi face niciodată ceva greșit sau să-mi schimb modul în care joc" a spus Sadio Mane.

"Suntem gata pentru City!"

"Este foarte important pentru noi să obținem un rezultat pozitiv și vom fi pregătiți, din prima clipă până la final. Vom da totul pentru victorie. Cred că pot spune că am jucat fiecare tip de meci în ultimii 2 ani așa că nu cred că acest meci poate avea vreun efect asupra noastră, să ne facă să fim emotivi. Dar desigur că există o motivație suplimentară să jucăm împotriva lor, mai ales pe propriul teren, și să încercăm să obținem victoria.
Să fiu sincer, nu îmi place să vorbesc despre City, ador să vorbesc despre Liverpool și despre ce vom face împotriva lor. Vom juca la fel ca întotdeauna dar cu o dorință și mai mare de a obține un rezultat bun. Va fi un meci foarte diferit față de anul trecut pentru că am învățat multe din meciurile cu City. Am fost mai buni in mai multe meciuri ca sezonul trecut așa că abia aștept această partidă" a spus Sadio Mane, citat de Liverpool Echo.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
IERI LA 08:09
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid o învinge pe Liverpool și cucerește pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League
IERI LA 06:05