”Este vina mea. Echipa a jucat bine, mai ales cu 10 oameni. Antrenorul este grozav și jucătorii la fel, a fost numai vina mea. Eu vreau să joc aici. Antrenorul știe asta. El vrea ca eu să rămân”, a afirmat Luiz după meci.
”Ar fi trebuit să iau o altă decizie în ultimele două luni dar nu am luat-o. Mai am 14 zile în care sunt aici și asta este. Ar fi trebuit să încerc să-mi stabilescu viitorul cât de devreme posibil, dar nu am făcut asta. Nu vreau să folosesc asta ca un alibi sau o scuză - a fost vina mea, punct. Îmi place mult să fiu aici. De aceea mă antrenez din greu”, a continuat el.
Antrenorul Mikel Arteta a declarat: ”El a vorbit la vestiare. David este o persoană foarte onestă. Opinia mea nu s-a schimbat față de momentul în care am ajuns la echipă și nu se va schimba din cauza unui meci slab”.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50

Golul lui Sterling, după gafa lui David Luiz

Meciul de coșmar al lui David Luiz

David Luiz a avut parte de un meci demn de uitat în înfrângerea lui Arsenal cu Manchester City.. Mai întâi i-a permis lui Sterling să deschidă scorul, după ce a luftat, pentru ca apoi să comită un fault din postura de ultim apărător, provocând penalty şi fiind eliminat.
Fundaşul brazilian a avut evoluţii oscilante în acest sezon, comiţând mai multe gafe, iar forma slabă a continuat şi în amicale. Din acest motiv, Arteta nu l-a introdus titular în duelul cu City, dar, forţat de împrejurări, a trebuit să se bazeze pe el.
Imediat după intrarea fostului fundaş al lui Chelsea, băieţii lui Guardiola şi-au creat mult mai multe spaţii şi au pus în pericol poarta lui Leno. În cele din urmă, în prelungirile primei reprize, David Luiz i-a aşezat perfect mingea lui Sterling, care nu a ratat. De această dată, fundaşul lui Arsenal a avut un alibi în terenul ud, dar cu siguranţă că fanii "tunarilor" îi vor imputa golul, mai ales în contextul evoluţiilor din această stagiune.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38