”Este vina mea. Echipa a jucat bine, mai ales cu 10 oameni. Antrenorul este grozav și jucătorii la fel, a fost numai vina mea. Eu vreau să joc aici. Antrenorul știe asta. El vrea ca eu să rămân”, a afirmat Luiz după meci.
”Ar fi trebuit să iau o altă decizie în ultimele două luni dar nu am luat-o. Mai am 14 zile în care sunt aici și asta este. Ar fi trebuit să încerc să-mi stabilescu viitorul cât de devreme posibil, dar nu am făcut asta. Nu vreau să folosesc asta ca un alibi sau o scuză - a fost vina mea, punct. Îmi place mult să fiu aici. De aceea mă antrenez din greu”, a continuat el.
Antrenorul Mikel Arteta a declarat: ”El a vorbit la vestiare. David este o persoană foarte onestă. Opinia mea nu s-a schimbat față de momentul în care am ajuns la echipă și nu se va schimba din cauza unui meci slab”.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM O ORĂ

Golul lui Sterling, după gafa lui David Luiz

Meciul de coșmar al lui David Luiz

David Luiz a avut parte de un meci demn de uitat în înfrângerea lui Arsenal cu Manchester City.. Mai întâi i-a permis lui Sterling să deschidă scorul, după ce a luftat, pentru ca apoi să comită un fault din postura de ultim apărător, provocând penalty şi fiind eliminat.
Fundaşul brazilian a avut evoluţii oscilante în acest sezon, comiţând mai multe gafe, iar forma slabă a continuat şi în amicale. Din acest motiv, Arteta nu l-a introdus titular în duelul cu City, dar, forţat de împrejurări, a trebuit să se bazeze pe el.
Imediat după intrarea fostului fundaş al lui Chelsea, băieţii lui Guardiola şi-au creat mult mai multe spaţii şi au pus în pericol poarta lui Leno. În cele din urmă, în prelungirile primei reprize, David Luiz i-a aşezat perfect mingea lui Sterling, care nu a ratat. De această dată, fundaşul lui Arsenal a avut un alibi în terenul ud, dar cu siguranţă că fanii "tunarilor" îi vor imputa golul, mai ales în contextul evoluţiilor din această stagiune.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM O ZI
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
IERI LA 06:23