Sterling se poate considera norocos că nu a primit cartonaș roșu după ce VAR a verificat faultul său asupra lui Alli în timpul unei prime reprize controversate, însă cei doi coechipieri de la naționala Angliei au fost văzuți vorbind amical și dându-și mâna la începutul reprizei a doua.
”Am vorbit despre asta la pauză și suntem buni prieteni. Știu ce fel de jucător este Rahim și nu ar face rău intenționat nimănui. Nu există neînțelegeri, este un jucător fantastic și am trecut peste”, a declarat Alli.â
https://i.eurosport.com/2020/02/02/2768255.jpg
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 20 ORE
Întrebat fiind dacă Sterling ar fi trebuit eliminat, Alli a afirmat: ”Nu sunt sigur, ca să fiu sincer. Nu m-am uitat la fază, aceste decizii le iau, evident, arbitrii și VAR-ul. Nu au acordat roșu”.
Dele Alli a vorbit și despre situația lui Tottenham din clasament: ”Dacă ne uităm pe clasament, putem vedea că devine mai strâns. Știm că va fi dificil, dar știm unde ne propunem să fim. Am fost sub așteptări de multe ori și nu am avut rezultatele dorite, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte și să continuăm să ne îmbunătățim”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM O ZI
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM O ZI