Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Frank Lampard după accidentarea lui Tammy Abraham

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/01/2020 la 10:40 GMT+2

Frank Lampard a declarat că nu se știe deocamdată severitatea accidentării lui Abraham, însă este convins că echipa va putea face față fără el.

Tammy Abraham

Credit imagine: Getty Images

Abraham s-a accidentat la glenză după ce a intrat într-un panou publicitar spre sfârșitul meciului, în urma unei intrări a lui Rob Holding.
Jucătorul de 22 de ani a trebuit să fie ajutat pentru a părăsi terenul după fluierul final și când a fost întrebat de severitatea accidentării, Lampard a răspuns: ”Și-a pus gheață pe gleznă, dar nu am vorbit încă cu el, așa că nu știu”.
Dacă Abraham va lipsi pe termen lung, ar fi încă o lovitură pentru antrenorul Angliei, Gareth Southgate, care i-a pierdut deja pe Harry Kane și Marcus Rashford înainte de Euro 2020.
Shkodran Mustafi, Tammy Abraham
Lampard insistă însă că Chelsea poate face față și fără Abraham, cel care a marcat 13 goluri în Premier League în acest sezon: ”Da, avem jucătorii care pot face acest lucru. Sper să nu fie ceva de lungă durată, dar dacă este, avem jucătorii necesari”.
Accidentarea lui Abraham ar putea intensifica eforturile lui Chelsea de a-l aduce pe Stamford Bridge pe Edinson Cavani de la PSG.
Cu Olivier Giroud tot mai aproape de Inter, Lampard a recunoscut că ar avea nevoie de întăriri: ”Știu că avem nevoie de întăriri. Nu va fi vorba doar de ianuarie, aceasta este o perioadă de transferuri pe termen scurt. Acest sezon ne-a adus răspunsuri privind unde ar trebui să ne întărim”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo