Deși inițial le promiseseră șefilor lui Bayern că va semna prelungirea contractului scandent în vara anului viitor, spaniolul s-a răzgândit. Asta pentru că, prin intermediul impresarului său, a aflat de interesul lui Klopp. Germanul îl vede o piesă importantă în angrenajul noii campioane a Angliei, iar mirajul Premier League, cel mai bun campionat din lume, a fost prea mare.
Pep Guardiola, un admirator declarat al lui Thiago, a fost întrebat dacă acesta are valoare să evolueze în prima ligă engleză. Răspunsul catalanului nu s-a lăsat așteptat.
"Fără îndoială că are valoare să joace în Premier League. Un fotbalist care evoluează la Barcelona și Bayern evident că are loc oriunde. E un jucător excepțional, dar nu știu unde va ajunge", a spus Guardiola, înainte de confruntarea cu Arsenal, din semifinalele FA Cup.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 2 ORE

Thiago Alcantara ajunge la Liverpool doar după ce "cormoranii" vând pe cineva

Transferul lui Thiago Alcatara este în acest moment în stand by, deși Klopp și-l dorește pe iberic, iar mijlocașul și-a dat acordul de principiu pentru a evolua pe Anfield.
Conducerea e de acord cu dorința tehnicianului german și va plăti 35 de milioane de euro pentru fostul jucător al lui Barcelona, dar până la a vira banii în conturile lui Bayern va mai dura.
Asta pentru că oficialii "cormoranilor" consideră că echipa are foarte mulți jucători la mijloc și, ca atare, se așteaptă finalizarea unei cedări. Cel mai probabil Keita va fi cel care va fi vândut de Liverpool, în condițiile în care pe numele acestuia există un interes clar din partea lui AC Milan.
În acest moment, pentru cele trei posturi de la mijlocul terenului se luptă : Henderson, Fabinho, Keita, Wijnaldum, Milner, Ox-Chamberlain și chiar tânărul Curtis Jones, folosit tot mai des de stafful tehnic în ultima perioadă.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
ACUM O ZI
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
IERI LA 17:38