Campioana din ultimii 2 ani, Manchester City, a pierdut pe propriul teren în fața rivalilor de la Manchester United și rămâne pe locul 3 în clasament, la 14 puncte în spatele liderului Liverpool. Rashford și Martial au marcat în prima repriză, Otamendi aducând speranțe pe final după o reușită după un corner.
Antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, și-a lăudat echipa în ciuda celei de-a 4-a înfrângeri din acest sezon. Pentru Guardiola este cel mai slab punctaj dupa 16 etape în cariera de antrenor, luând în calcul și perioadele Barcelona și Bayern. City are 32 de puncte dupa 16 etape.
Mi-a plăcut cum a jucat echipa mea. Au avut mai multe faze decât în ultimele meciuri directe, știam că au viteză cu Daniel (James), (Anthony) Martial și (Marcus) Rashford, uneori nu e posibil să controlezi acest aspect. În general, am făcut ceea ce ne place, am ajuns în ultima treime de multe, multe, multe ori. Din păcate, nu am putut să finalizăm mai mult, dar mi-a plăcut să îmi privesc echipa. Știu că nimeni nu e de acord, dar mi-a plăcut
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02

Cedează în lupta pentru titlu?

Guardiola a avut un discurs ușor necaracteristic când a vorbit despre parcursul mai slab din acest sezon: Manchester City a pierdut deja la fel de multe puncte în acest sezon cât în toată stagiunea precedentă: 16!
Nu (sunt surprins de scăderea din acest sezon). Uneori se întâmplă. Uneori alții sunt mai buni și tu pierzi. Nu e normal să câștigi mereu campionatul, uneori pierzi. Este important să nu cedăm și să încercăm să continuăm ca echipă. Vreau ca echipa mea să joace ofensiv. După aceea, că vin contraatacuri, că avem probleme în anumite departamente e în regulă, face parte din proces. Poate că sezonul viitor vom fi mai buni.
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33