Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Guardiola, după cel mai slab start de sezon din carieră: "Nu e normal să câștigi mereu"

Sebastian Ujica

Actualizat 08/12/2019 la 07:49 GMT+2

Manchester City a pierdut derby-ul local cu United.

pep

Credit imagine: Getty Images

Campioana din ultimii 2 ani, Manchester City, a pierdut pe propriul teren în fața rivalilor de la Manchester United și rămâne pe locul 3 în clasament, la 14 puncte în spatele liderului Liverpool. Rashford și Martial au marcat în prima repriză, Otamendi aducând speranțe pe final după o reușită după un corner.
Antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, și-a lăudat echipa în ciuda celei de-a 4-a înfrângeri din acest sezon. Pentru Guardiola este cel mai slab punctaj dupa 16 etape în cariera de antrenor, luând în calcul și perioadele Barcelona și Bayern. City are 32 de puncte dupa 16 etape.
Mi-a plăcut cum a jucat echipa mea. Au avut mai multe faze decât în ultimele meciuri directe, știam că au viteză cu Daniel (James), (Anthony) Martial și (Marcus) Rashford, uneori nu e posibil să controlezi acest aspect. În general, am făcut ceea ce ne place, am ajuns în ultima treime de multe, multe, multe ori. Din păcate, nu am putut să finalizăm mai mult, dar mi-a plăcut să îmi privesc echipa. Știu că nimeni nu e de acord, dar mi-a plăcut

Cedează în lupta pentru titlu?

Guardiola a avut un discurs ușor necaracteristic când a vorbit despre parcursul mai slab din acest sezon: Manchester City a pierdut deja la fel de multe puncte în acest sezon cât în toată stagiunea precedentă: 16!
Nu (sunt surprins de scăderea din acest sezon). Uneori se întâmplă. Uneori alții sunt mai buni și tu pierzi. Nu e normal să câștigi mereu campionatul, uneori pierzi. Este important să nu cedăm și să încercăm să continuăm ca echipă. Vreau ca echipa mea să joace ofensiv. După aceea, că vin contraatacuri, că avem probleme în anumite departamente e în regulă, face parte din proces. Poate că sezonul viitor vom fi mai buni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo