”Acum este o situație complet diferită, dar nu ne doare mai puțin. Din contră. Doare chiar mai mult când ești învins așa a doua oară”, a declarat Ralph Hasenhuttl, a cărei echipă se află pe locul 12 cu 29 de puncte adunate după 21 de meciuri.
”Dar echipa este diferită acum și este motivul pentru care am avut un sezon bun până acum, dar hai să vedem cum se va încheia stagiunea. Mai bine decât cea precedentă, cred”, a completat austriacul.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Southampton a pierdut cu 9-0 în fața lui Manchester United pe Old Trafford, dar sfinții au jucat cu 10 oameni încă din al doilea minut după ce Alexandre Jankewitz, la primul său meci ca titular în Premier League, a fost eliminat. Echipa lui Hasenhuttl a ajuns la nouă oameni după ce Jan Bednarek a fost și el eliminat cu patru minute înainte de final.

Manchester United - Southampton 9-0. Rezumatul unui meci de poveste

Manchester United - Southampton 9-0. Aceeași poveste pentru sfinți

”Am pierdut iar într-un mod oribil. Aceeași poveste ca în meciul cu Leicester, am avut om în minus - de data asta după două minute. Apoi... 90 de minute reprezintă o perioadă lungă în Premier League”, a afirmat Hasenhuttl.
”Nu am putut să îi ajut pentru că nu aveam alternative. Nu aveam jucători experimentați pe bancă. Nu aveam alternative în apărare. Am fost fără putere. Este diferit acum pentru că am avut un sezon bun și suntem într-o poziție bună în clasament”, a adăugat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52