Manangerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a recunscout că echipa sa a fost ”obosită mintal” în înfrângerea cu 0-1 în fața celor de la Brighton pe Anfield. Germanul i-a lăudat pe cei de la Brighton, însă a fost dezamăgit de evoluția propriei echipe.
După 68 de meciuri fără înfrângere pe Anfield, Liverpool a pierdut acum două partide consecutive (cu Burnley și Brighton) și se află la șapte puncte în spatele liderului Mancehster City, cu un meci în plus.
Liverpool va juca derby-ul cu Manchester City duminică de la 18:30 în direct pe Eurosport 1.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08
Sunt dezamăgit, nu am de ce se zâmbesc. Este greu de acceptat. O săptămână foarte grea, cu două meciuri în deplasare foarte intense, dar astăzi am părut obosiți atât fizic cât și psihic

Klopp recunoaște că Brighton a meritat victoria

”Au fost multe momente în care am cedat posesia prea ușor, momente în care jucătorii au părut obosiți din punct de vedere psihic. Eu știu că ei pot pasa mingea din punctul A în punctul B, dar asta nu s-a întâmplat, le-am făcut meciul ușor celor de la Brighton.
Brighton a meritat să câștige, fără îndoială. Pentru mine este important să găsesc explicația acestei înfrângeri și să înțeleg ce s-a întâmplat. N-am arătat deloc bine”, a declarat Klopp pentru BBC.
N-am fost deloc fresh în seara asta. Fiecare jucător putea să evolueze mai bine. Îi cunosc, nu e vorba că nu au vrut. Trebuie să fie alt motiv
În urma rezultatului din această seară, campioana en-titre se află pe locul 4 în Premier League, la 7 puncte în spatele liderului Manchester City, care are un meci în minus și pe care îl va înfrunta în etapa viitoare (duminică, 18:30), în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
De notat că este abia a doua victorie înregistrată de Brighton în prima ligă engleză, pe terenul lui Liverpool. Ultima oară când "pescărușii" se impuneau pe Anfield se întâmpla în urmă cu 37 de ani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09