Manangerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a recunscout că echipa sa a fost ”obosită mintal” în înfrângerea cu 0-1 în fața celor de la Brighton pe Anfield. Germanul i-a lăudat pe cei de la Brighton, însă a fost dezamăgit de evoluția propriei echipe.
După 68 de meciuri fără înfrângere pe Anfield, Liverpool a pierdut acum două partide consecutive (cu Burnley și Brighton) și se află la șapte puncte în spatele liderului Mancehster City, cu un meci în plus.
Liverpool va juca derby-ul cu Manchester City duminică de la 18:30 în direct pe Eurosport 1.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Sunt dezamăgit, nu am de ce se zâmbesc. Este greu de acceptat. O săptămână foarte grea, cu două meciuri în deplasare foarte intense, dar astăzi am părut obosiți atât fizic cât și psihic

Klopp recunoaște că Brighton a meritat victoria

”Au fost multe momente în care am cedat posesia prea ușor, momente în care jucătorii au părut obosiți din punct de vedere psihic. Eu știu că ei pot pasa mingea din punctul A în punctul B, dar asta nu s-a întâmplat, le-am făcut meciul ușor celor de la Brighton.
Brighton a meritat să câștige, fără îndoială. Pentru mine este important să găsesc explicația acestei înfrângeri și să înțeleg ce s-a întâmplat. N-am arătat deloc bine”, a declarat Klopp pentru BBC.
N-am fost deloc fresh în seara asta. Fiecare jucător putea să evolueze mai bine. Îi cunosc, nu e vorba că nu au vrut. Trebuie să fie alt motiv
În urma rezultatului din această seară, campioana en-titre se află pe locul 4 în Premier League, la 7 puncte în spatele liderului Manchester City, care are un meci în minus și pe care îl va înfrunta în etapa viitoare (duminică, 18:30), în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
De notat că este abia a doua victorie înregistrată de Brighton în prima ligă engleză, pe terenul lui Liverpool. Ultima oară când "pescărușii" se impuneau pe Anfield se întâmpla în urmă cu 37 de ani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52