În cursul acestei săptămâni, oficialii lui Watford au anunțat că Adrian Mariappa și doi membri din staff au fost testați pozitiv cu Covid-19. Ca măsura de prevenție, alți doi fotbaliști au intrat în izolare deoarece intraseră în contact cu Mariappa. În același timp, Troy Deeney a anunțat că nu va reveni la antrenamente din cauza riscului mare de infectare.
Un fan de la Sheffield United a criticat-o pe Watford, făcând referire la modul în care încearcă să oprească sezonul actual din Premier League, pentru a evita retrogradarea. Individul respectiv a primit imediat o replică ironică din partea lui Kabasele, unul dintre titularii lui Watford.
Belgianul a povestit sarcastic, pe contul de Twitter, cum încearcă el și colegii săi oprească stagiunea:
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
"Să vă explic tactica noastră: facem o injecție cu Covid-19 o dată pe săptămână. Apoi scoatem din lot jucătorii și membrii staff-ului care sunt infectați, ca să fim siguri că nu mai intrăm pe teren și evităm retrogradarea."

8 cazuri cu Covid-19 în Premier League

În a doua serie de teste au fost realizate 996 de teste, fiind descoperite două cazuri de infectare. În total sunt 8 cazuri în Premier League, după ce au fost făcute 1744 de teste în ultima săptămână. Recent, Bournemouth a anunțat că unul dintre jucătorii săi a fost infectat cu Covid-19.
Jucătorii, antrenorii și oamenii din staff-urile cluburilor din Premier League au fost testați în al doilea val marți, joi și vineri, iar sâmbătă seara au venit rezultatele. Au fost efectuate 996 de teste cu o medie de 47 de teste pentru fiecare din cele 20 de cuburi din Premier League. Următorul val de teste va fi făcut luni și marți.
Procentul de cazuri de infectări în rândul poamenilor din Premier League este până acum de 0.45% pentru că au fost depistați pozitiv 8 oameni din 1774 de teste efectuate. Toți cei 8 au fost izolați pentru o perioadă de 7 zile, iar antrenamentele pentru revenirea preconizată pe 12 iunie au continuat normal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38