Liverpool se apropie de primul titlu din Premier League din ultimii 30 de ani, după ce a învins Manchester United cu 2-0 pe Anfield. Astfel, cormoranii au un avans de 16 puncte și un meci în minus față de Manchester City, care a încheiat la egalitate 2-2 cu Crystal Palace sâmbătă.
După al doilea gol marcat de Mo Salah, fanii de pe Anfield au început să cânte ”We're gonna win the league” (”Vom câștiga campionatul”) pentru prima oară în acest sezon și deși ei par convinși că titlul va reveni pe Anfield, Klopp nu se consideră deja campion.
”Pot să cânte ce vor, în afară de numele meu, înainte ca meciul să fie încheiat! Nu sunt aici să dictez ce or să cânte. Dacă n-ar fi fericiți acum, ar fi ciudat!”, a declarat Klopp.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 13 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/19/2756633.png
”Ce pot să vă spun este că suntem aici să muncim, e destul de simplu. Bineînțeles, este o atmosferă foarte pozitivă, dar trebuie să rămân concentrat”, a adăugat el.
”Jucăm joi cu Wolves și ca să fiu sincer, sunt interesat doar de acel meci și nimic altceva! Bineînțeles că au voie să viseze, sunt liberi să cânte ce vor, câtă vreme își fac treaba când jucăm. Nu vom participa totuși la această petrecere deocamdată, dar nu este o problemă”, susține Klopp.
”Nu am nicio idee dacă putem fi ajunși sau nu, nu îmi pasă. În primul rând, este vorba de Premier League și avem meci joi la Wolves. De ce m-aș gândi la altceva? Nu sunt destul de deștept să fac asta, ca să fiu sincer, nu am destul spațiu în creier ca să mă gândesc la lucruri diferite”, a precizat Klopp.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Lebeuf îl face praf pe Alexander-Arnold: "Defensiv, e la nivel de Championship!"
ACUM 20 ORE
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
IERI LA 16:47