Antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, nu a contestat rezultatul votului de la Balonul de Aur, acolo unde Messi a avut 7 puncte în plus față de Virgil Van Dijk.
Au votat jurnaliștii, nu? Așa au văzut oamenii votul, eu văd diferit. Nu e nicio problemă. Lionel Messi este probabil cel mai bun jucător pe care l-am văzut în viața mea. Ar fi și Maradona, dar pe Messi l-am văzut mai mult. Lionel a câștigat pe merit de 6 ori.
Însă nu pot să-mi aduc aminte un sezon mai bun făcut vreodată de un fundaș. Am avut un sezon fantastic, am câștigat Champions League și am obținut 97 de puncte, nu poți realiza asta fără jucători la cel mai înalt nivel. E plăcut (că 7 jucători de la Liverpool au fost în top 30), dar acum s-a terminat cu premiile din sezonul trecut și băieții pot să atace noi trofee dacă vor
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 26 MINUTE

Klopp, despre derby-ul cu Everton

Jurgen Klopp și-a lăudat rivala locală înainte de derby-ul de miercuri seară. Repriza a doua a partidei dintre Liverpool și Everton va fi transmisă în direct de Eurosport.
Suntem într-un moment mai bun ca ei, asta e evident. Dar este un derby pe care vrem neapărat să-l câștigăm. Everton vrea să revină și pot să o facă. Pot să-și rezolve multe probleme cu o victorie. N-am nicio îndoială în privința calității echipei (Everton)
Uneori o victorie poate să-ți ofere un elan. În sezonul trecut Gomez a salvat o minge de pe linia porții, Everton a avut un joc puternic și intens. Finalul a fost unul ciudat. Modul în care am sărbătorit, mi-am cerut scuze pentru acel moment. Nu se va mai întâmpla, nici măcar la un derby
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 2 ORE