Considerat cel mai bun antrenor din lume în acest moment, Jurgen Klopp beneficiază de o popularitate uriașă, chiar și printre microbiștii care nu o susțin pe Liverpool. Stilul său uneori excentric și conferințele de presă mereu amuzante îl fac pe german să fie apreciat chiar și de fanii rivalilor.
Iar Klopp a dat dovadă din nou de un umor ieșit din comun într-o situație atipică. Un copil de doar 10 ani, pe numele său Daragh, a trimis către Liverpool o scrisoare adresată către Jurgen Klopp. Băiatul era nemulțumit de seria de victorii a marii rivale a echipei pe care o susține.
Liverpool câștigă prea multe meciuri. Dacă vor mai câștiga încă 9 partide, vor avea cea mai lungă seria din istoria fotbalului englez. Pentru un fan United acest lucru este foarte trist. Așa că data viitoare când Liverpool joacă, te rog să o faci să piardă. Ar trebui să lăsați cealaltă echipă să marcheze. Sper că te-am convins să câștigi campionatul sau vreun alt meci vreodată. Cu sinceritate, Daragh
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 11 ORE
Ceea ce probabil nu se aștepta micușul fan al celor de la Man United era ca Jurgen Klopp chiar să-i răspundă! Scrisoarea a fost publicată de cei de la Daily Mail și este superbă!
Dragă Daragh. În primul rând aș vrea să-ți mulțumesc că mi-ai scris. Știu că nu mi-ai urat noroc însă este mereu plăcut să aud mesaje de la tineri fani așa că apreciez. Din păcate, de această dată nu pot să-ți accept dorința, și nu pentru că nu îmi doresc. Pe cât de mult îți dorești tu ca Liverpool să piardă, este treaba mea să o ajut pe Liverpool să câștige pentru că sunt milioane de oameni din întreaga lume care vor ca acest lucru să se întâmple și nu doresc să-i dezamăgesc
Din fericire pentru tine, am mai pierdut meciuri în trecut și o vom mai face și în viitor pentru că acesta este fotbalul. Problema este că atunci când ai 10 ani crezi că lucrurile vor fi mereu așa cum sunt în acel moment, dar e un lucru pe care ți-l pot spune având 52 de ani că situația nu va fi mereu așa.
Citind scrisoarea ta pot spune încrezător că un lucru care nu se va schimba este pasiunea ta pentru fotbal și pentru clubul tău. Manchester United este norocoasă să te aibă. Sper ca dacă vom fi norocoși să mai câștigăm câteva meciuri și chiar și trofee nu vei fi dezamăgit. Deși cluburile noastre sunt mari rivale, împărtășim și un respect uriaș unul pentru celălalt. Pentru mine, despre asta este fotbalul
https://i.eurosport.com/2020/02/21/2781226.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 19 ORE
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42