La finalul meciului de pe Vicarage Road, Jurgen Klopp s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația elevilor săi. În același timp, tehnicianul lui Liverpool a lăudat forța celor de la Watford, care au surclasat liderul din Premier League în această seară.
"Cei de la Watford au făcut ce au vrut în acest meci. Noi n-am reușit să ne impunem jocul, iar fotbalul ne-a pedepsit. Prima repriză a fost dificilă, cu multe mingi aruncate în față și cu mult efort din partea jucătorilor. Am avut posesia, dar nu am găsit spații spre poarta lui Watford. Nu am avut nici centrări, nici șuturi, în fața unei echipe foarte bine organizate și cu jucători care au strălucit în această seară.
Trebuie să acceptăm și să mergem mai departe. Nu este ușor, dar trebuie să înțelegem că în această partidă nu am fost destul de buni. Mă bucur că jucătorii mei n-au reacționat într-o manieră agresivă. Am încercat să jucăm până la final, chiar dacă eram conduși cu 3-0. Și când câștigi și când pierzi, trebuie să te comprți civilizat, fără acțiune generate din frustrare.", a spus Jurgen Klopp.
Premier League
Van Dijk a dezvăluit alături de ce fundaș celebru i-ar fi plăcut să joace: "Pe el l-aș alege"
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2020/02/29/2786786.jpg

Liverpool a ratat șansa să egaleze performanța lui Arsenal din 2004

A fost primul meci pierdut de Liverpool în campionat, după 44 de partide consecutive fără înfrângere. Ultima oară când trupa lui Klopp era învinsă în Premier League se întâmpla pe 3 ianuarie 2019, într-un derby cu Manchester City, scor 1-2, pe Etihad Stadium.
În același timp, a fost pentru prima oară când Liverpool încasează 3 goluri într-o deplasare din Premier League, după acea remiză spectaculoasă cu Arsenal, scor 3-3, din decembrie 2017.
Liverpool mai avea nevoie de 5 meciuri fără înfrângere pentru a egala performanța lui Arsenal din sezonul din 2004, când "tunarii" lui Arsene Wenger reușeau o serie fabuloasă de 49 de partide fără piardă în Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 13 ORE
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 16 ORE