Golul lui Danny Ings din al doilea minut s-a dovedit a fi reușita câștigătoare în meciul dintre Southampton și Liverpool. Cormoranii au mai reușit apoi un singur șut pe poartă, abia în minutul 75, în ceea ce a fost o evoluți ștearsă pentru campioana Angliei.
Liverpool a avut și 67% din posesie și deși cormoranii rămân momentan pe primul loc în Premier League, Manchester United are nevoie doar de un egal în restanța cu Burnley pentru a deveni lider chiar înainte de meciul direct de pe 17 ianurie.

Jurgen Klopp, după Southampton - Liverpool 1-0

Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 3 ORE
”Ce a fost dezamăgitor? Cât timp avem? Evident că începutul de meci. Nu doar golul, dar începutul în general. Felicitări celor de la Southampton, au meritat victoria.
Știi exact ce o să joace, nu ai voie să fii surprinse, dar noi am fost surprinși. La început.. felul în care am jucat, cum pierdeam mingile, nu e fizică cuantică. Ar fi trebuit să jucăm mai bine. Le-am oferit toate ocaziile”, a declarat Klopp.
Au muncit mult. Noi nu am luat deciziile care trebuie. Așa este când nu treci printr-o perioadă bună. Ar fi trebuit să avem mai multe ocazii. Sadio Mane ar fi trebuit să primească un penalty astăzi și a fost și acel henț... habar nu am. Manchester United a primit în doi ani mai multe penalty-uri decât Liverpool în cinci ani și jumătate. E vina mea asta?!
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08