Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Klopp după instalarea lui Mourinho la Spurs

Cosmin Cioboata

Actualizat 22/11/2019 la 15:03 GMT+2

Jurgen Klopp i-a transmis un mesaj amuzant lui Jose Mourinho, instalat în urmă cu două zile pe banca tehnică a celor de la Tottenham, după ce Mauricio Pochettino a fost demis de la formația londoneză.

klopp mourinho

Credit imagine: Getty Images

La conferința de presă dinaintea confruntării dintre Liverpool și Crystal Palace din Premier League, programată sâmbătă (ora 17:00), antrenorul "cormoranilor" a recunoscut în stilul său caracteristic că știa cât de mult își dorea "The Special One" revenirea în campionatul Angliei.
Bine ai revenit, Jose! Mă bucur că te-ai întors în Premier League. Cu toții știam cât de 'disperat' erai când nu aveai job. Este extrem de motivat acum, așa că va fi foarte interesant ce se va întâmpla.
Jose Mourinho, left, and Jurgen Klopp renew hostilities on Saturday (Mike Egerton/EMPICS)
Klopp a avut câteva cuvinte încurajatoare și pentru Pochettino, cu care managerul neamț se întâlnea în finala UEFA Champions League în urmă cu mai puțin de șase luni:
Realizăm cât de repede trece timpul când ne uităm pe banca lui Spurs și vedem că Poch nu mai este acolo. A făcut o treabă excelentă și consider că este un antrenor incredibil. Pe lângă asta, este și o persoană deosebită. Mereu mi-au plăcut meciurile în care ne întâlneam ca adversari, avem o istorie împreună. Când am auzit că a plecat, prima oară nu mi-a venit să cred. Sper din tot sufletul să se bucure de această perioadă în afara terenului.
Mauricio Pochettino a preluat-o pe Tottenham în 2014, iar alături de formația londoneză a reușit să ajungă până în finala UEFA Champions League de vara trecută, pierdută în fața lui Liverpool (2-0). Înlocuitorul său, Jose Mourinho, a revenit în fotbal după un an de inactivitate. Ultima oară, portughezul s-a aflat pe banca lui Manchester United, cu care a câștigat trei trofee, printre și UEFA Europa League.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo