La conferința de presă dinaintea confruntării dintre Liverpool și Crystal Palace din Premier League, programată sâmbătă (ora 17:00), antrenorul "cormoranilor" a recunoscut în stilul său caracteristic că știa cât de mult își dorea "The Special One" revenirea în campionatul Angliei.
Bine ai revenit, Jose! Mă bucur că te-ai întors în Premier League. Cu toții știam cât de 'disperat' erai când nu aveai job. Este extrem de motivat acum, așa că va fi foarte interesant ce se va întâmpla.
https://i.eurosport.com/2018/03/09/2289371.jpg
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
IERI LA 15:23
Klopp a avut câteva cuvinte încurajatoare și pentru Pochettino, cu care managerul neamț se întâlnea în finala UEFA Champions League în urmă cu mai puțin de șase luni:
Realizăm cât de repede trece timpul când ne uităm pe banca lui Spurs și vedem că Poch nu mai este acolo. A făcut o treabă excelentă și consider că este un antrenor incredibil. Pe lângă asta, este și o persoană deosebită. Mereu mi-au plăcut meciurile în care ne întâlneam ca adversari, avem o istorie împreună. Când am auzit că a plecat, prima oară nu mi-a venit să cred. Sper din tot sufletul să se bucure de această perioadă în afara terenului.
Mauricio Pochettino a preluat-o pe Tottenham în 2014, iar alături de formația londoneză a reușit să ajungă până în finala UEFA Champions League de vara trecută, pierdută în fața lui Liverpool (2-0). Înlocuitorul său, Jose Mourinho, a revenit în fotbal după un an de inactivitate. Ultima oară, portughezul s-a aflat pe banca lui Manchester United, cu care a câștigat trei trofee, printre și UEFA Europa League.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
IERI LA 13:42
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
IERI LA 10:22