Mourinho a fost surprins în parcul Hadley din Barnet alături de 3 jucători ai lui Tottenham: Tanguy Ndombele, Davidson Sanchez și Ryan Sessegnon. Managerul lui Spurs a ținut o sesiune de pregătire fizică cu Ndombele, recordul de transfer al clubului.
Jucătorul a avut dificultăți din punct de vedere fizic după transferul de la Lyon din vara trecută iar Mourinho l-a criticat public pentru evoluțiile sale. Tehnicianul portughez speră ca jucătorul francez să revină la forma care i-a convins pe cei de la Tottenham să plătească 55 de milioane de lire pentru a-l aduce.
Imediat după ce a fost făcută publică întâmplarea, Mourinho a mărturisit că acțiunile sale nu s-au aflat în conformitate cu sfatul autorităților, fără să-și ceară scuze în fața nimănui:
Premier League
"Îmi pierd vremea cu ăsta! Dumnezeule, cât am greșit!". Klopp, despre prima întâlnire cu Sadio Mane
08/04/2020 LA 10:27
"Îmi asum faptul că acțiunile mele nu s-au aflat în concordanță cu protocolul impus de autorități. Sunt conștient că ar trebui să luăm contact numai cu persoanele din propria casă. Este vital să respectăm cu toții aceste reguli pentru a putea salva viețile oamenilor și pentru a sprijini eroii noștri de la NHS (n.r. - National Health Services).", a spus Mourinho, potrivit Mirror.

Oficialii lui Spurs, deranjați de gestul lui Mourinho

Spre deosebire de Ndombele, Sanchez și Sessegnon au efectuat numai alergări la distanță față de managerul francez și colegul lor.
Gestul lui Mourinho de a organiza o ședință de pregătire în parc i-a deranjat pe oficialii lui Tottenham. În contextul stării de urgență, decizia lui Mourinho de a încălca restricțiile impuse nu le-a picat bine și i-au reamintit managerului portughez că trebuie să respecte indicațiile autorităților.
Purtătorul de cuvânt al lui Tottenham a oferit o declarație, în urma antrenamentului din parc: "Tuturor jucătorilor noștri le-a fost reamintit să respecte distanțarea socială când fac exerciții în exterior. Vom continua să transmitem acest mesaj."
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56