Mesut Ozil a organizat o sesiune "Q&A" (Întrebări și răspunsuri) pe contul de Twitter, în care a vorbit deschis cu fanii săi. Mijlocașul german, lăsat în afara lotului lui Arsenal de Mikel Arteta, a oferit un răspuns tranșant la adresa lui Spurs, formația pregătită de Jose Mourinho.
"Acum că se apropie finalul înțelegerii tale cu Arsenal, ce ai face dacă ai primi o singură ofertă, și aceea de la Tottenham Hotspur, iar singura alternativă ar fi să te retragi?", a fost întrebarea primită de Ozil din partea unui fan.
Răspunsul mijlocașului de 32 de ani n-a întârziat să apară și a fost unul acid: "E o întrebare simplă. M-aș retrage!"
Premier League
Ce a făcut Ronaldo în vestiarul lui United, după 0-5 cu Liverpool. Discursul ținut de CR7
ACUM 8 ORE

Reacția lui Mourinho, după ce Ozil a spus că preferă să se retragă decât să ajungă la Tottenham

Jose Mourinho a fost pus la curent cu declarația lui Ozil la conferința de presă premergătoare meciului dintre Tottenham și Fulham din Premier League, programat mâine seară (ora 22:15).
"The Special One" a fost complet surprins de răspunsul lui Ozil, oferind apoi o replică pe măsură:
"Cine a spus că Tottenham este interesată să-l transfere?", a fost întrebarea retorică a lui Mourinho, care apoi a oferit un zâmbet lung și subtil.
Evident, șansele ca Ozil să ajungă la Tottenham sunt nule, ținând cont de rivalitatea cu Arsenal, echipa de care germanul este în continuare foarte atașat. În același timp, Mourinho își dorește să aibă în lot jucători în formă, categorie în care Ozil nu se încadrează. Mijlocașul german n-a mai jucat din martie 2020, de dinainte să înceapă pandemia.
Interesant este că Ozil și Mourinho au colaborat la Real Madrid, în perioada 2010-2013. Totuși, e clar că nu au rămas în relații foarte bune.

Ozil, pe picior de plecare de la Arsenal! Germanul, spre Fenerbahce

Arteta nu l-a inclus pe Ozil nici în lotul de Premier League și nici în cel de Europa League, iar germanul se pregătește de plecarea de pe Emirates. Cel mai bine plătit jucător al "tunarilor" -350.000 de lire/săptămână - se află în negocieri cu Fenerbahce.
Potrivit presei internaționale, Ozil ar fi ajuns deja la un acord de principiu cu clubul din prima ligă turcă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/11/2969141.jpg
Premier League
Primul jucător care va cere transferul de la United, dacă Solskjaer rămâne până în ianuarie
IERI LA 08:11
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
IERI LA 06:43