Jose Mourinho a fost pentru prima dată după 11 luni pe bancă, de data asta ca antrenor al lui Tottenham. Iar echipa sa a câștigat cu 3-2 pe terenul celor de la West Ham, prima victorie pentru Spurs într-o deplasare din Premier League după 10 luni!
Cele mai dificile momente în cele 11 luni de pauză a fost când nu am avut un presezon și vedeam alte cluburi și alți manageri care erau plecați. Uneori eram la meciuri de fotbal și mă gândeam: ce caut aici? În loja președinților sau în studio-urile televiziunilor. Astăzi am fost acolo unde e locul meu, în habitatul meu natural.
"Am încercat să le ofer jucătorilor confort, mai ales în acest moment când exista multă emoție și am încercat să le ofer ce aveau nevoie. Uneori complicăm lucrurile și le cerem jucătorilor ceva ce nu sunt pregătiți să ofere. I-am întrebat pe jucători, pe Dele, Harry (Kane), Son, Lucas, Harry Winks, Eric (Dier), i-am întrebat care este cea mai ușoară slujbă pentru ei, să ne adaptăm la calitățile lor și cred că Dele se simte foarte confortabil în acest rol, cu libertate dar adaptat la principiile și lucrurile făcute la antrenamente.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
ACUM 7 ORE
Cred că vom fi bine. Avem un nou meci în două zile (cu Olympiakos), cred că putem câștiga aceste meci și să ne calificăm în faza următoare din UEFA Champions League iar asta va ridica spiritul băieților" a spus Mourinho în conferința de presă de după partidă.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM 17 ORE
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36