Jose Mourinho a fost pentru prima dată după 11 luni pe bancă, de data asta ca antrenor al lui Tottenham. Iar echipa sa a câștigat cu 3-2 pe terenul celor de la West Ham, prima victorie pentru Spurs într-o deplasare din Premier League după 10 luni!
Cele mai dificile momente în cele 11 luni de pauză a fost când nu am avut un presezon și vedeam alte cluburi și alți manageri care erau plecați. Uneori eram la meciuri de fotbal și mă gândeam: ce caut aici? În loja președinților sau în studio-urile televiziunilor. Astăzi am fost acolo unde e locul meu, în habitatul meu natural.
"Am încercat să le ofer jucătorilor confort, mai ales în acest moment când exista multă emoție și am încercat să le ofer ce aveau nevoie. Uneori complicăm lucrurile și le cerem jucătorilor ceva ce nu sunt pregătiți să ofere. I-am întrebat pe jucători, pe Dele, Harry (Kane), Son, Lucas, Harry Winks, Eric (Dier), i-am întrebat care este cea mai ușoară slujbă pentru ei, să ne adaptăm la calitățile lor și cred că Dele se simte foarte confortabil în acest rol, cu libertate dar adaptat la principiile și lucrurile făcute la antrenamente.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Cred că vom fi bine. Avem un nou meci în două zile (cu Olympiakos), cred că putem câștiga aceste meci și să ne calificăm în faza următoare din UEFA Champions League iar asta va ridica spiritul băieților" a spus Mourinho în conferința de presă de după partidă.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32