Pep Guardiola a lăudat-o pe Liverpool după victoria acesteia în derby-ul cu Manchester United, rezultat care a dus-o pe echipa lui Jurgen Klopp la 16 puncte în fruntea clasamentului. Liverpool are și un meci mai puțin disputat față de Manchester City.
Guardiola a spus în conferința de presă de dinaintea partidei cu Sheffield că este mai concentrat pe rezolvarea propriilor probleme ale echipei decât pe rezultatele rivalei din campionat.
Nu putem să negăm. Această Liverpool este extraordinară atât în ceea ce privește fotbalul, cât și în ceea ce privește fotbalul. Dar eu trăiesc 24 de ore pe zi gândindu-mă doar la echipa mea și unde suntem noi, la ceea ce facem și ce putem îmbunătăți. Nu mă las distras de alte echipe din campionat sau, în acest caz, de Liverpool
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Am încasat ceva goluri, însă adversarii reușesc să ne marcheze goluri din puține ocazii. Acest lucru este dificil de rezolvat. Trebuie să progresăm. Nu știu cu câte goluri am marcat mai mult decât Liverpool așa că stăm bine la acest capitol, nu am statisticile însă nu cred că am oferit mai multe ocazii ca medie pe meci. Din puține ocazii primim goluri pe care nu ar trebui să le încasăm și astfel pierdem puncte
Am avut meciul cu Tottenham, au șutat de 2 ori într-o repriză la poartă și au marcat de 2 ori. Norwich trimite 3 șuturi la poartă și înscrie 3 goluri. Când se întâmplă asta, este dificil să te lupți cu Liverpool. Trebuie să progresăm.
https://i.eurosport.com/2020/01/20/2756890.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33
Cupa Mondială FIFA
Guardiola, de acord să preia o națională! Federalii, aproape de infarct când au auzit salariul cerut
18/11/2022 LA 16:26