Vorbind la conferința de presă de dinainte de semifinala din Cupa Angliei dintre Manchester United și Chelsea, Frank Lampard a declarat că United ”a avut parte de mai multe decizii în favoarea sa” în ultimele săptămâni și și-a sfăuit jucătorii să aibă grijă pe Wembley.
Solskjaer a negat că echipa sa a primit decizii favoribe de la VAR și consideră că rivalii săi încearcă să pună presiune pe arbitri.
”Se pare că se încearcă construirea unei povești. Oamenii vor să-i influențeze pe cei care iau deciziile”, a declarat Soslkjaer, cel care i-a răspuns și antrenorului lui Tottenham, Jose Mourinho, cel care a susținut că diavolii au fost ”norocoși” în cursa pentru Top 4.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Am auzit că unii vorbesc de noroc, că noi am fost mai norocoși. Dacă ne uităm la decizii - și nu vreau să semăn cu un anume manager vorbind despre aceste lucruri - dar dacă este offside, este offside, este clar. Să vorbim de noroc... penalty-ul pe care l-am primit și apoi a fost anulat cu Tottenham, am fi putut avea două puncte atunci”, a declarat Ole.
”Să vorbim despre roșul pe care ar fi trebuit să-l primească Oriol Romeu împotriva noastră după ce aproape l-a accidentat grav pe Greenwood. Poate acest lucru ne-ar fi ajutat. Să vorbim și de Mark Noble care ar fi trebuit să fie eliminat împotriva noastră”, consideră norvegianul.

Solskjaer consideră că United ar trebui să fie nemulțumită de decizii

”Să vorbim despre decizia luată, care este împotriva lui Manchester United dar apoi este corectată. Așa că eu ar trebui să fiu cel care se plânge de faptul că deciziile sunt împotriva noastră. Există o narativă aici dar noi trebuie să ne concentrăm pe meciurile noastre și îi lăsăm pe alții să vorbească”, a declarat Ole.
Solskjaer a insistat că are încredere totală în arbitrii de la semifinala Cupei Angliei cu Chelsea, transmisă în direct pe Eurosport 1 duminică: ”Sunt foarte relaxate. Arbitrii vor lua decizii obiective. Nu vor fi influențați de emoții, nu cred că îi va afecta”.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52