articol de Romeo Ene
După acest rezultat, Chelsea se află pe locul 5, la un punct de primul loc care duce în Liga Campionilor, în timp ce United se poziţionează pe 2, la 12 puncte de liderul City.

TUCHEL, ÎNCÂNTAT DUPĂ REMIZA ALBĂ CU UNITED

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, consideră că Chelsea a câştigat un punct din meciul cu United, după o remiză fără goluri, pe Stamford Bridge. Germanul a fost mulţumit de jocul echipei sale. Tuchel a mai susţinut că nu crede că se impunea lovitură de la 11 metri la faza care îl avea în prim-plan pe Callum Hudson-Odoi. United a solicitat un penalty la un posibil henţ al jucătorului de la Chelsea.
Echipa gazdă continuă parcursul fără înfrângere de la sosirea lui Tuchel, însă fostul antrenor al lui Dortmund şi PSG consideră că echipa sa a jucat mai bine decât adversarul.

''AM FOST FOARTE APROAPE DE O VICTORIE''

''A fost un joc de calitate între două echipe foarte puternice. Am suferit destul de mult în prima repriză, dar în general a fost o partidă echilibrată. În a doua repriză am prestat un fotbal mai bun, am fost mai puternici”, a declarat Tuchel.
''Am sperat că vom câştiga acest meci, dar au şi ei jucători de mare calitate. În ceea ce priveşte evoluţia echipei, sunt mulţumit. Ne-am apărat foarte bine şi sunt încântat de acest aspect.'', a adăugat el.
Nu am fost suficient de buni în prima repriză pentru a profita de spaţiile lor. Nu am găsit întotdeauna soluţia ideală, iar acest lucru a condus către o lipsă de încredere pentru jucători, am pierdut unele mingi foarte uşor
''Le-am spus la pauză jucătorilor să nu îşi facă griji. Am trecut la un 5-3-2 pentru a recupera mingea mai mult şi pentru a le reda încrederea, iar băieţii s-au adaptat foarte bine la ceea ce le-am cerut. Am fost foarte aproape de victorie.'', a adăugat germanul.
TUCHEL CONSIDERĂ CĂ NU A FOST HENŢ LA HUDSON-ODOI
''Ne mulţumim cu acest punct, sunt fericit pentru asta. O echipă precum Manchester United nu îţi oferă prea multe şanse.''
Managerul lui Chelsea nu este de acord cu protestele jucătorilor de la United, care au solicitat un penalty la un posibil henţ făcut de Hudson-Odoi. VAR a oprit faza şi i-a transmis lui Attwell că e cazul să revadă posibila infracţiune, însă acesta nu a indicat punctul cu var.
Cum poate să intervină VAR la o astfel de fază? Jucătorul în roşu joacă balonul cu mâna şi abia apoi se verifică infracţiunea? De ce arbitrul trebuie să vadă asta?
''Am revăzut faza pe iPad, nu înţeleg de ce s-a dus arbitrul să verifice, dar mă bucur că nu s-a acordat nimic. Nu ne-ar fi căzut bine un gol primit în acel moment.'', a încheiat Tuchel.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52