Pulisic a jucat 134 de minute și nu a fost în niciun meci titular sub comanda lui Thomas Tuchel, cel care l-a înlocuit pe Frank Lampard la sfârșitul lui ianuarie iar acest lucru a dus ca Chelsea să fie neînvinsă în 11 meciuri.
”Este în planurile mele, este un jucător important”, a declarat Tuchel înainte de deplasarea lui Chelsea de la Leeds din weekend.
”Sper să rămână răbdător, toți jucătorii mei sunt competitivi și vor să joace toate minutele și asta îmi demonstrează în fiecare zi, iar această dorință o are și Christian”, a afirmat Tuchel.
Premier League
#OleOut, doar o chestiune de timp, după 0-5 cu Liverpool. Marele favorit să vină pe banca lui United
ACUM 8 ORE
”La început a fost puțin ghinionist pentru că știam ce impact va avea de pe bancă așa că am folosit această abilitate a sa”, a continuat germanul.

Thomas Tuchel, subiectul unor zvonuri privind plecarea sa de pe Stamford Bridge

Recent, presa britanică a scris că Pulisic ar putea pleca în această vară la Liverpool.
Transferat în iarna lui 2019, yankeul a rămas la Borussia Dortmund până la finalul stagiunii. Odată sosit pe Stamford Bridge, părea să fie un om cheie în noul proiect, dar, după 4 meciuri în care a jucat, a devenit rezervă de lux. Când s-a impus din nou printre titulari, având cifre excelente, a avut ghinionul să se accidenteze și de atunci nu a mai fost în niciun moment senator de drept, fie că pe banca tehnică s-a aflat Lampard sau Tuchel.
Tuchel l-a lăudat apoi pe Marcelo Bielsa, antrenorul celor de la Leeds United.
”Bielsa este unul dintre cei mai fascinanți manageri din fotbal și are o personalitate uriașă. La fel ca în orice alt meci, nu vreau să pun presiune pe mine. Nu trebuie să-l depășesc tactic pe Bielsa. Ne vom concentra pe jocul nostru”, a precizat Tuchel.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Premier League
Chelsea a rescris istoria fotbalului contra lui Norwich. Recordurile impresionante setate
IERI LA 14:02
Premier League
Tuchel, dezvăluiri incredibile despre ce se întâmpla la PSG: "Eram ministrul Sportului!"
IERI LA 10:41