Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reactia lui Timo Werner cand a auzit rezultatul de la Watford - Liverpool

Ion Alexandru

Actualizat 01/03/2020 la 13:41 GMT+2

Apreciat de Jurgen Klopp și unul dintre jucătorii despre care s-a vorbit în legătură cu un transfer pe Anfield, Werner a reacționat după înfrângerea surprizătoare a lui Liverpool.

Timo Werner

Credit imagine: SID

Presa din Anglia și Germania au avansat ideea unui transfer al lui Timo Werner la Liverpool. Golgheterul lui Leipzig este între jucătorii lăudați de Klopp, dar acest transfer este foarte greu de realizat. Titularul Germaniei ar avea de luptat cu Firmino, Mane sau Salah pentru un loc în echipă, iar Werner nu vrea să fie rezervă!
După 0-3 cu Watford, Werner a avut o reacție simpatică. Chiar clubul din Leipzig a postat-o pe twitter.
Werner a marcat în ultimele două succese ale lui Leipzig, 1-0 la Londra cu Tottenahm în Champions League și 5-0 în deplasare cu Schalke, în Bundesliga.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo