Wilfried Zaha a avertizat: ”Cuvintele și comportamentul au consecințe”, indiferent de vârsta persoanei, după ce un copil de 12 ani a fost arestat pentru că a trimis mesaje rasiste. Zaha a distribuit mesajele primite pe Instagram înainte de meciul cu Aston Villa.
Jucătorul de 27 de ani a primit susținerea ambelor cluburi iar Villa a promis că va interzice persoana pentru toată viața de pe Villa Park înainte de arestare.
”Sunt foarte dezamăgit că nu am reușit un rezultat mai bun ieri dar vreau să spun aici că vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Vreau să mulțumesc și poliției din West Midlands pentru acțiunea promptă de care au dat dovadă”, se arată în comunicat.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 18 ORE
”Oamenii trebuie să înțeleagă că indiferent de vârsta ta, comportamentul și cuvintele tale au consecințe și că nu te poți ascunde în spatele rețelelor sociale. Este important ca rețelele sociale să facă ce au făcut și ieri și să caute acești indivizi și să îi scoată de pe site-uri. Nu este prima oară când primesc astfel de mesaje și nici nu sunt singurul - se întâmplă în fiecare zi”, a adăugat Zaha.
”Vreau să mulțumesc tutor pentru susținerea arătat, dar destul e destul! Nu este destul să fim dezgustați de astfel de mesaje și să ne vedem apoi de treabă. Nu este destul să postăm #nurasismului. Avem nevoie de acțiune, de educație și ca lucrurile să se schimbe”, a completat englezul.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
IERI LA 08:45
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
IERI LA 07:08