După 3 meciuri la rând în care nu a primit gol în Premier League, se părea că în sfârșit defensiva lui Manchester United arată extrem de solid.
Doar că, în debutul confruntării cu Everton, De Gea a comis o gafă uriașă. A întârziat nejustificat o degajare simplă, apoi, când s-a hotărât să pună balonul în joc, a degajat în Calvert Lewin, care a înscris probabil cel mai ușor gol al său.
Roy Keane a avut o reacție nervoasă la finalul meciului de pe Goodison Park, acuzându-l pe De Gea că i-a furat lui United puncte prețioase în lupta pentru locurile de Champions League. Mai mult, fostul jucător al "diavolilor roșii" a recunoscut că, dacă era antrenorul său, l-ar fi omorât pe spaniol:
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
"Ca antrenor, l-aș fi omorât pe De Gea după acea gafă! Și voi ați fi făcut la fel. Este un portar prea inteligent ca să comită astfel de greșeli. I-a luat foarte mult timp până a degajat, oare de ce a așteptat atât? Cred că este și puțin arogant. Când faci o decizie trebuie să fii rapid.
Acestea sunt momente extrem de importante pentru Manchester United în ceea ce privește cursa pentru primele 4 locuri din Premier League. De Gea este un portar experimentat, dar la acea faza nu îmi dau seama de ce a așteptat atât de mult.", a spus iritat Roy Keane pentru Sky Sports.

Gafă De Gea

De Gea, a 7-a gafă de la începutul sezonului trecut

De la începutul sezonului trecut, De Gea a comis 7 greșeli care au dus la goluri pentru adversari. Din acest punct de vedere, goalkeeperul iberic se află la egalitate cu Martin Dubravka (Newcastle) și Bernd Leno (Arsenal).
Gafa lui De Gea din weekend ridică din nou problema celui care va sta între buturi la United sezonul viitor. Dean Henderson, portarul împrumutat de clubul de pe Old Trafford la Sheffield United, e văzut de tot mai mulți o variantă excelentă, în condițiile în care în acest sezon a fost unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25