”Am visat multe lucruri dar ce s-a întâmplat a fost peste orice vis. Nu pot să îmi exprim emoțiile. Sunt jucători de clasă mondială peste tot în această echipă dar cred că am demonstrat ce pot face. Mingea a ajuns la mine și am avut un singur lucru în minte – doar să șutez. Este ceva foarte important pentru mine și pentru restul tinerilor”, a declarat el.
”Uneori este frustrant să te gândești că ai putea avea o șansă, dar apoi să stai pe bancă și să te uiți la ce se întâmplă”, a adăugat Jones.
https://i.eurosport.com/2019/10/31/2707145.jpg
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 7 ORE
Klopp nu a dorit să îl laude neapărat pe Jones, având în vedere că pe teren au evoluat mulți tineri, precum Neco Williams, Pedro Chirivella și rezerva Yasser Larouci. Dar a sugerat că viitorul lui Jones este ca titular la Liverpool.
”Este un jucător incredibil. Foarte încrezător, abia așteaptă să joace la prima echipă. A făcut pași uriași. Va juca la Liverpool dacă nu se întâmplă nimic ciudat, 100%. În Germania, pentru că este un sistem diferit, ar juca 100% încă un an la tineret. Aici este deja aproape de prima echipă”, a declarat Klopp.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42