Manchester City a cucerit cel de-al 7-lea titlu din istoria clubului, iar sărbătoarea a fost deja declanșată de fani pe străzile din oraș.
Dacă Pep Guardiola a fost ceva mai rezervat, oferind un discurs foarte echilibrat, jucătorii au împânzit rețelele de socializare cu mesaje pentru a marca performanța obținută.
"Este o mare onoare să facparte din această echipă incredibilă! Bravo băieți!", a scris Kyle Walker pe contul personal de Twitter.
Premier League
Premier League 2021/22: Southampton | Candidată la retrogradare?
08/08/2021 LA 06:31
"Campionii Angliei, din nou! Preferam să sărbătoresc după un meci al nostru, dar e bine și așa! Ce sezon!", a scris și Gundogan pe Twitter.
Kun Aguero va pleca în vară de la City, dar reacția de bucurie a argentinianului nu a întârziat să apară: "Campioni! Mândru de această echipă! 5 titluri în Premier League cu Manchester City"
Nu doar actualii jucători ai "cetățenilor" au salutat performanța, ci și foștii jucători de pe Etihad. Printre aceștia s-a numărat și David Silva, care a părăsit clubul înaintea acestui sezon.
"Campioni! Felicitîri băieți! Meritați din plin", a scris actualul jucător de la Real Sociedad.

Fernandinho, mesaj emoționant după cucerirea unui nou titlu cu Manchester City

Fernandinho și-a luat rolul de căpitan în serios și a transmis un mesaj foarte emoționant după ce echipa sa a devenit matematic campioană în Premier League.
"Sunt atât de mândru și atât de fericit de ceea ce am realizat. Premier League este cel mai greu campionat din fotbalul mondial - fiecare joc este greu. A câștiga titlul din nou înseamnă enorm pentru mine și restul echipei.
A fi căpitanul aceastei echipe este o onoare foarte mare, deoarece toți jucătorii au dat totul de-a lungul sezonului, fie la antrenamente, fie la meciuri. Munca în echipă a fost uimitoare.
Fotbalul este totul pentru noi și ne străduim în fiecare zi să fim cât se poate de buni, în speranța că putem crea succes la Manchester City. Câștigarea titlului din Premier League este îndeplinirea finală a ambițiilor noastre. Este ceea ce am visat cu toții ca jucători tineri, așa că a realiza acest lucru este un sentiment minunat.
Ne-a fost atât de dor de fani. Am vrut să facem asta pentru ei. Ne vom bucura de acest moment și sperăm că și fanii vor face acest lucru. Să fie siguri că vom continua să facem tot ce putem pentru a aduce Liga Campionilor acasă în acest sezon.", a spus Fernandinho, citat de manchestereveningnews.com.
Campionatul European UEFA
Traseu infernal pentru Anglia la Euro 2020, dacă își câștigă grupa. Parcurs mult mai ușor de pe 2
11/06/2021 LA 06:47
Campionatul European UEFA
Euro 2020 | Un star a promis că va bea prima bere din viaţa sa dacă o să câştige turneul final
10/06/2021 LA 09:46