Totuși, conform Eurosport UK, cei de la Tottenham nu au avut nicio problemă cu Bale de când s-a întors la club, în ciuda faptului că galezul a fost titular într-un singur meci din Premier League și a avut probleme cu mici accidentări. Spurs ar fi dispusă să negocieze o ședere mai lungă a galezului la Londra.
Sursele de la Tottenham au indicat faptul că Bale a fost o achiziție bună și că galezul a ajutat la îmbunătățirea atmosferei în vestiar. De asemenea, Jose Mourinho este fericit că Bale este alături de el.

Tottenham speră la o prelungire a împrumutului

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Bale se află sub formă de împrumut la Tottenham până la finalul sezonului dar Real speră ca Spurs să decidă să îl țină pe Bale pentru mai mult timp, astfel încât el să nu se întoarcă în ultimul an de contract la Madrid.
Ideal, Real ar vrea ca Spurs să-l cumpere definitiv pentru a nu-i mai plăti salariul uriaș și a ajuta astfel aducerea lui Kylian Mbappe. Spurs consideră că Bale se va îmbunătăți în ceea ce privește condiția sa fizică dar cel mai probabil vor prefera încă un împrumut, dacă este posibil. Cu siguranță, lui Daniel Levy îi convine prezența galezului.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53