Totuși, conform Eurosport UK, cei de la Tottenham nu au avut nicio problemă cu Bale de când s-a întors la club, în ciuda faptului că galezul a fost titular într-un singur meci din Premier League și a avut probleme cu mici accidentări. Spurs ar fi dispusă să negocieze o ședere mai lungă a galezului la Londra.
Sursele de la Tottenham au indicat faptul că Bale a fost o achiziție bună și că galezul a ajutat la îmbunătățirea atmosferei în vestiar. De asemenea, Jose Mourinho este fericit că Bale este alături de el.

Tottenham speră la o prelungire a împrumutului

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 10 MINUTE
Bale se află sub formă de împrumut la Tottenham până la finalul sezonului dar Real speră ca Spurs să decidă să îl țină pe Bale pentru mai mult timp, astfel încât el să nu se întoarcă în ultimul an de contract la Madrid.
Ideal, Real ar vrea ca Spurs să-l cumpere definitiv pentru a nu-i mai plăti salariul uriaș și a ajuta astfel aducerea lui Kylian Mbappe. Spurs consideră că Bale se va îmbunătăți în ceea ce privește condiția sa fizică dar cel mai probabil vor prefera încă un împrumut, dacă este posibil. Cu siguranță, lui Daniel Levy îi convine prezența galezului.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 4 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38