Autor al unui gol pe Anfield, în ultima etapă din Premier League, Maddison e unul dintre cei mai curtați jucători englezi. Mulți îl aseamănă cu Eriksen, având calități similare: e un pasator excelent, are o viziune fantastică și e decisiv la fazele fixe, pe care le execută excelent. Din păcate, are unele carențe fizice, care sunt evidente mai ales pe finalurile de joc, când își pierde din luciditate și trebuie schimbat.
Totuși, mulți specialiști îl văd un număr "10" care în viitor să strălucească la o echipă de top, astfel că multe echipe s-au interesat de posibilitatea de a-l transfera. Conform The Guardian, Real îl vede drept fotbalistul care să orchestreze atacurile blanco pentru următorul deceniu.
Astfel, Perez este decis să facă în vara viitoare o ofertă de 80 de milioane de euro pentru a-l transfera. Deși suma este una imensă, oficialii lui Leicester nu se vor grăbi să dea un răspuns afirmativ foarte repede. Asta pentru că Maddison e urmărit de mai multe cluburi uriașe din Europa și "vulpile" vor încerca să doboare propriul record de transferuri. Acesta a fost stabilit chiar în această vară, când Maguire a fost transferat pe Old Trafford pentru 93 de milioane de euro.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
ACUM O ZI

United îl dorește și ea pe Maddison

Cu 19 goluri înscrise în ultimele 19 partide, United se confruntă cu o criză fără precedent în ofensivă. În afară de Rashford, "diavolii" nu au un atacant veritabil (excepție puștiul Greenwood), dar cauzele sunt legate și de calitatea liniei de mijloc.
În acest context, Ed Woodward e pregătit și el să facă o ofertă pentru Maddison, doar că aceasta nu se va ridica, foarte probabil, la nivelul celei de la Real Madrid. Asta pentru că United vrea să facă o mini-revoluție în lot, Kalidoiu Koulibaly și Declan Rice fiind alte două ținte ale trupei de pe Old Trafford.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52