Articol scris de Răzvan Cîrceag
Raphael Varane a fost un fotbalist important pentru Real Madrid în ultimul deceniu; acesta se află de 11 ani pe Santiago Bernabeu, iar acum se vorbește tot mai intens despre plecarea lui. Manchester United este clubul care îl dorește cel mai mult pe fundașul francez, iar presa engleză scrie că mutarea s-ar putea face în această vară.

Donny van de Beek și bani pentru Varane

Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Aproximativ 60 de milioane de euro plus un împrumut de un an al mijlocașului Donny van de Beek, cu opțiune de cumpărare, sunt pretențiile lui Real Madrid. În cazul în care Manchester United va accepta, Varane va evolua pe Old Trafford începând cu sezonul viitor, anunță publicația dailymail.co.uk.
Carlo Ancelotti îl dorește pe Donny van de Beek, în ciuda sezonului slab pe care mijlocașul olandez l-a avut la United. Acesta a fost transferat pentru 40 de milioane de euro la începutul sezonului, de la Ajax Amsterdam, dar nu a reușit să se impună în lotul lui Ole Gunnar Solskjaer. Olandezul a reușit să înscrie un singur gol și a evoluat doar în jumătate dintre partidele disputate de "diavolii roșii".
Real Madrid e dispusă să renunțe la Varane pentru că acesta refuză să prelungească înțelegerea scadentă anul viitor. Ca atare, e liber din ianuarie să semneze cu alt club, din postura de jucător intrat în ultimele 6 luni de contract. Presa franceză scrie de câteva săptămâni că PSG îi face marcaj strâns și că s-ar fi înțeles deja, de principiu, asupra viitorului contract.
Nu doar PSG și United îl vor pe fundașul campion mondial. Chelsea își dorește să atace titlul în sezonul următor de Premier League, iar Thomas Tuchel a pregătit schimbări masive în lot pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Au plecat deja 9 jucători și mai sunt anunțate alte 4 plecări, iar în acest context, Tuchel își dorește cel puțin 4 transferuri pentru consolidarea lotului. Unul dintre transferurile pe care Chelsea își dorește să le bifeze este Raphael Varane. Dar, din cauza faptului că francezul este pe lista mai multor cluburi și nu le va fi tocmai ușor să obțină semnătura acestuia, londonezii mai au două variante preferate. Marquinhos de la PSG și Niklas Sule de la Bayern München sunt ceilalți fundași centrali de pe lista lui Tuchel.
17 goluri și 7 pase decisive a bifat Raphael Varane în cele 230 de partide în tricoul lui Real Madrid.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33