Fernandes a fost decisiv în transformarea lui United în a doua parte a sezonului, portughezul marcând opt goluri și reușind șapte assisturi de când a fost adus pentru 67 de milioane de lire de la Sporting CP.
United este într-o formă bună în Premier League iar Fernandes a fost cheie. Solskjaer a vorbit despre procesul prin care a fost a dus starul portughez, care a inclus și o discuție la telefon cu Ronaldo.
Solskjaer a declarat la podcastul High Performance: ”Evident, la Cristiano a fost ușor să ajung. Prin Patrice Evra, am putut să ajung la el și am vorbit. Mi l-a recomandat și a avut numai cuvinte bune despre Fernandes”.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 20 ORE

Bruno Fernandes a demonstrat că este un lider

Din prima zi de când a ajuns la Carrington a fost evident că Bruno Fernandes este un lider. Solskjaer a povestit apoi cât de impresionat a fost de modestia sa și felul în care s-a comportat portughezul.
”Contează și comportamentul din afara terenului. El creează așteptări și de la mine și de la colegi. În prima zi când a venit la club, a dat mâna cu toată lumea. Nu a venit aici cu ideea că este vreo mare vedetă. Bineînțeles, aici este o familie, mereu am fost o familie. Sir Alex a creat această atmosferă în vestiar, la antrenamente. Cred că este ceva unic”, a declarat norvegianul.
”Este un jucător talentat bineînțeles. Se poate vedea calitatea sa. Și am văzut asta de mult timp. El se ridică la nivelul așteptărilor atunci când este important”, a completat Ole.
”A dat centrări, a dat assisturi, a marcat, a executat penalty-uri. A făcut de toate într-o perioadă extrem de scurtă”, consideră Solskjaer.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este prezentat de Unibet.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM O ZI
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38