În vara trecută, când Guardiola a plătit clauza de 70 de milioane de euro pentru a-l lua de la Atletico Madrid, mulți au crezut că Pep exagerează, având în vedere că mijlocașul spaniol nu se remarcase cu foarte multe lucruri. Era un mijlocaș exact, cu intervenții curate, capabil să destructureze atacurile adverse.
Însă tehnicianul iberic a văzut potențialul enorm al tânărului de 23 de ani, care pare deja că evoluează la City de ani de zile. S-a integrat perfect, grație unei inteligențe aparte în joc și e extrem de util nu doar pentru apărare, dar și pentru a realiza tranziția spre ofensivă.
Rodri este mult mai bun decât am fost eu. Face lucrurile complicate să pară foarte ușoare și gândește rapid orice fază de joc. Nu este un copil normal pentru vârsta lui, îi place să aibă o viață simplă, chiar și tunosarea lui arată felul în care este el cu adevărat. Ne va ajuta foarte mult | Pep Guardiola, în vară
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
IERI LA 18:52
Aseară, contra lui West Ham, Rodri a făcut poate partida carierei. A ajuns la trei goluri în această stagiune, egalându-și cel mai bun sezon al carierei din acest punct de vedere. În 2018-2019, pe vremea când evolua pentru Atletico Madrid, a marcat tot de trei ori. Dar nu reușita a uimit, ci modul în care s-a implicat în jocul "cetățenilor", fiind mereu prezent în joc. Rezultatul? 188 de pase (record în Premier League), dintre acestea 178 fiind complete (altă bornă istorică pentru campionatul englez). Întreaga echipă a lui West Ham a reușit doar 169 de pase complete în duelul de aseară, de pe Etihad.
Părinții mei m-au hrănit cu importanța educației încă de când eram mic, iar după învățăturile lor mă ghidez în viață | Rodri
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33