Primul meci din aceste 100 a avut loc în octombrie 2017 iar Coady a declarat: ”Am auzit despre asta înainte de meci (cu Norwich) și este uimitor. Sunt atât de mândru să conduc acest club, să joc fiecare meci, este ceva imens. Pentru asta trăiesc. Iubesc să joc fotbal aici așa că să fac asta pentru 100 de meciuri consecutive este uimitor. Sper să continui”.
Coady a ratat doar două meciuri în toate competițiile din ianuarie 2018 - ambele meciuri din Cupa Ligii din acest sezon, când antrenorul Nuno Espirito Santo a trimis pe teren rezervele.
Wolves nu a primit niciun gol în ultimele patru meciuri, un merit considerabil având în acest sens și Conor Coady. De cealaltă parte a terenului, Diogo Jota a înscris cinci goluri în ultimele două meciuri.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
https://i.eurosport.com/2019/05/11/2584510.jpg
Portughezul a reușit o triplă cu Espanyol în Europa League și o dublă cu Norwich în Premier League iar Coady a declarat: ”Incredibil, este incredibil, avem încredere totală în atacanții noștri. Sunt jucători fenomenali. Ne bucurăm că îi avem aici. Știm că Diogo poate marca, dar contribuie cu mult mai mult”.
”Contează tot ce face când nu are mingea, cât de mult muncește ca să câștige minge - se poate vedea asta clar, mai ales în prima repriză când a recuperat o minge în jumătate anoastră și a făcut apoi o cursă extraordinară”, a adăugat Coady.
Coady se concentrează să mențină seria de meciuri fără gol primit: ”Asta vrem să facem. Mulți oameni se vor bucura că a revenit Willy Boly, el este fantastic, dar e vorba de întreaga echipă”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38