După a 24-a victorie consecutivă acasă, trupa lui Jurgen Klopp a depășit recordul lui Manchester City, stabilit de pe vremea când manager era Roberto Mancini. Atunci, cetățenii au reușit 20 de victorii la rând pe teren propriu.
Succesul cu Aston Villa (2-0) a fost unul însă fără strălucire. "Cormoranii" par complet relaxați după ce și-au asigurat primul titlu după o pauză de 30 de ani.
La adăpostul câștigării campionatului, băieții lui Klopp au fost învinși fără drept de apel de City, etapa trecută. Extrem de nervos, tehnicianul german a cerut o reacție de orgoliu contra lui Aston Villa, dar aceasta nu a venit.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Liverpool a arătat foarte rău pentru două treimi din meci, reușind un singur șut pe spațiul porții fostului său jucător, Pepe Reina. Villa are cea mai slabă defensivă din acest sezon, astfel că Salah&Co se așteptau probabil la mai multe spații și la un scor fluviu.
Nu a fost așa, asta și în contextul în care linia de mijloc a lui Liverpool a suferit schimbări, Henderson și Wijnaldum făcându-le loc în primul 11 lui Keita și Ox-Chamberlain. Și în tridentul ofensiv Klopp a operat o schimbare, Firmino fiind menajat, brazilianului fiindu-i preferat Origi.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53