După a 24-a victorie consecutivă acasă, trupa lui Jurgen Klopp a depășit recordul lui Manchester City, stabilit de pe vremea când manager era Roberto Mancini. Atunci, cetățenii au reușit 20 de victorii la rând pe teren propriu.
Succesul cu Aston Villa (2-0) a fost unul însă fără strălucire. "Cormoranii" par complet relaxați după ce și-au asigurat primul titlu după o pauză de 30 de ani.
La adăpostul câștigării campionatului, băieții lui Klopp au fost învinși fără drept de apel de City, etapa trecută. Extrem de nervos, tehnicianul german a cerut o reacție de orgoliu contra lui Aston Villa, dar aceasta nu a venit.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
ACUM O ZI
Liverpool a arătat foarte rău pentru două treimi din meci, reușind un singur șut pe spațiul porții fostului său jucător, Pepe Reina. Villa are cea mai slabă defensivă din acest sezon, astfel că Salah&Co se așteptau probabil la mai multe spații și la un scor fluviu.
Nu a fost așa, asta și în contextul în care linia de mijloc a lui Liverpool a suferit schimbări, Henderson și Wijnaldum făcându-le loc în primul 11 lui Keita și Ox-Chamberlain. Și în tridentul ofensiv Klopp a operat o schimbare, Firmino fiind menajat, brazilianului fiindu-i preferat Origi.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21