Manchester City a pierdut deja șapte meciuri în campionat în acest sezon - cele mai multe înfrângeri într-un singur sezon pentru o echipă a lui Guardiola și mai sunt de jucat zece etape. Seara lui Guardiola a fost una de coșmar. Mijlocașul lui Manchester United, Bruno Fernandes, care a oferit o pasă de gol pentru Anthony Martial, i-a făcut semn lui Guardiola să tacă după o discuție tensionată dintre cei doi. Doar câteva minute mai târziu, Scott McTominay a dublat avantajul lui United și a asigurat victoria diavolilor.
Astfel, Manchester United a câștigat ambele meciuri cu City din acest sezon. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în 2009/2010, pe vremea când antrenor încă era Sir Alex Ferguson. United este doar a treia echipă care reușește această performanță împotriva unei echipe a lui Guardiola, după Wolves în acest sezon și Chelsea în 2016/2017.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM 2 ORE
Antrenorul spaniol a spus în repetate rânduri că echipa sa a făcut un meci bun, deși City a pierdut pentru a 7-a oară în acest sezon și poate pierde matematic titlul în următoarea săptămână. Liverpool mai are nevoie de doar 2 victorii pentru a deveni noua campioană a Angliei.
A fost un meci bun, am jucat bine. Am ratat câteva ocazii, mai ales în prima repriză. Trebuia să fim mai agresivi în ultima treime de joc. Am primit un gol pe care ar fi trebuit să-l evităm. Apoi a fost vreo 5 minute un meci pe placut spectatorilor, pe contre. Repriza a doua a fost bună, dar felicitări celor de la Manchester United
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Van Dijk și Salah nu joacă împotriva lui Southampton. Ultimele vești despre starea celor doi
ACUM 4 ORE
Premier League
E gata! Transferul lui Marquinhos la Arsenal a fost făcut, urmează Gabriel Jesus
ACUM 6 ORE