A fost primul meci din Premier League în care Liverpool n-a reușit să înscrie, după aproape un an în care "cormoranii" au scuturat plasa cel puțin o dată plasa adversarilor. De atunci, trupa lui Jurgen Klopp a jucat 36 de partide, în fiecare dintre ele reușind să marcheze măcar o dată. Această serie extraordinară a fost întreruptă astăzi, pe terenul lui Watford.
Liverpool, lider detașat în campionatul Angliei, a expediat un singur șut pe spațiul porții lui Foster. Deși au dominat total la capitolul posesiei, jucătorii lui Klopp n-au fost deloc inspirați în fața porții lui Watford. Potrivit statisticilor, Mohamed Salah n-a primit vreo pasă de la Sadio Mane și Bobby Firmino, ceilalți 2 colegi care completează "trio-ul" ofensiv al lui Liverpool, pe durata primei reprize. Aceste cifre arată cât de bine s-au organizat elevii lui Nigel Pearson în apărare, lăsându-le foarte rar spații de atac celor de la Liverpool.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 12 ORE
Victoria adusă de "dubla" lui Ismaila Sarr și golul în vinclu reușit de Troy Deeney a fost abia a 2-a din istoria Premier League, reușită de Watford împotriva lui Liverpool pe teren propriu. Prima oară se întâmpla în 2015, când "viespile" câștigau cu același scor categoric (3-0) în fața "cormoranilor".
În același timp, trupa lui Jurgen Klopp a bifat și un record negativ care se întinde pe mai bine de 30 de ani. Înfrângerea de pe terenul lui Watford din această seară este considerată cea mai usturătoare din campionatul englez, resimțită de liderul la zi în fața unei echipe aflate pe ultimele 3 poziții, începând cu anul 1985.

Klopp: "Nici șuturi, nici centrări! Fotbalul ne-a pedepsit"

La finalul meciului de pe Vicarage Road, Jurgen Klopp s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația elevilor săi. În același timp, tehnicianul lui Liverpool a lăudat forța celor de la Watford, care au surclasat liderul din Premier League în această seară.
"Cei de la Watford au făcut ce au vrut în acest meci. Noi n-am reușit să ne impunem jocul, iar fotbalul ne-a pedepsit. Prima repriză a fost dificilă, cu multe mingi aruncate în față și cu mult efort din partea jucătorilor. Am avut posesia, dar nu am găsit spații spre poarta lui Watford. Nu am avut nici centrări, nici șuturi, în fața unei echipe foarte bine organizate și cu jucători care au strălucit în această seară.
Trebuie să acceptăm și să mergem mai departe. Nu este ușor, dar trebuie să înțelegem că în această partidă nu am fost destul de buni. Mă bucur că jucătorii mei n-au reacționat într-o manieră agresivă. Am încercat să jucăm până la final, chiar dacă eram conduși cu 3-0. Și când câștigi și când pierzi, trebuie să te comprți civilizat, fără acțiune generate din frustrare.", a spus Jurgen Klopp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 20 ORE
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
IERI LA 09:39