După 0-5 cu Liverpool, scaunul lui Solskjaer s-a clătinat serios. United nu doar că e la 8 puncte de liderul Chelsea, dar apărarea e una în piuneze, iar jocul prestat de "diavoli" e mult sub așteptări. Ca atare, boardul a cochetat serios cu demiterea norvegianului, pentru a se mai salva ca poate fi salvat din acest sezon. În cele din urmă, s-a decis ca Ole să mai beneficieze de o șansă, la intervenția lui Sir Alex Ferguson, deși orice eșec pare să îi fie fatal în acest mometn.
Jamie Redknapp e convins că norvegianul e principalul responsabil pentru situația în care a ajuns echipa. Nu atât calitățile lui de antrenor sunt de vină pentru criza lui United, cât faptul că nu știe să îi responsabilizeze pe jucători și să le arate când și unde greșesc.
"Am fost și eu în timpul carierei în vestiare în care lucrurile nu funcționau deloc pentru manager. Mi se pare, ca fiu elegant în exprimare, că jucătorii lui United se simt ca într-o tabără de vacanță. Solskjaer nu arată niciodată pe nimeni cu degetul, e mult prea drăguț pentru a se impune. Fotbaliștii sunt mulțumiți cu el pentru că menține o atmosferă bună în vestiar. Dar ăsta e începutul dezastrului pentru o echipă de fotbal", a spus Redknapp, pentru SkySports
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
28/11/2022 LA 17:09
CITEȘTE ȘI:
AȘA VREA XAVI SĂ ARATE PRIMUL 11 AL BARCELONEI, DIN VARĂ. ECHIPA PENTRU CÂȘTIGAREA CHAMPIONS LEAGUE, CONTURATĂ

Solskjaer depinde de rezultatul partidei Tottenham - United

United se deplasează în acest weekend la Londra, pentru duelul cu Tottenham, iar un nou eșec ar trebui să îi determine pe oficiali să ia o decizie categorică. Solskjaer a primit suficient credit, dar "diavolii" riscă în acest moment să își rateze complet sezonul.
"Dacă United pierde și cu Spurs, nu se poate ca Ole să mai rămână. Cu tot regretul o spun, pentru că e un om extrem de simpatic, care mereu și-a văzut de treaba lui. Am mai spus-o să îl dai afară pe Solskjaer de la United e ca și cum l-ai împușca pe Bambi. Dar uneori trebuie să iei decizii în interesul echipei. Cel mai bine ar fi fost el să înțeleagă că nu trebuie să țină de post în orice circumstanțe. Dacă vezi că nu poți performa, uneori e mai bine să pleci tu", a mai spus mijlcoașul care a evoluat timp de 9 ani pentru Liverpool.
United este pe locul 7 în Premier League, la 8 puncte de liderul Chelsea, iar visul numit titlu e încheiat din nou foarte devreme, în acest sezon. Nu doar diferența față de formația lui Tuchel e de vină, ci și faptul că în cursa pentru supremație în Anglia se află alte două formații care sunt la alt nivel față de "diavoli", City și Liverpool. În plus, United a avut un program foarte ușor până acum, în următoarea lună urmând a întâlni aproape exclusiv adversari de calibru: Spurs, City, Chelsea și Arsenal.
Tottenham - Manchester United se joacă sâmbătă, de la 19:30, și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08
La Liga
Xavi visează la un super transfer: "Sper să vină! Este genul de jucător de care avem nevoie"
26/11/2022 LA 17:46