Premier League, English Football League și Professional Footballers’ Association au avut o întâlnire pentru a dezbate toate aspectele revenirii cât mai rapide pe teren. "Fotbaliștii vor juca doar atunci când vor avea toate condițiile. Nu putem risca noi cazuri de infectare!" a fost răspunsul decis al asociației care reprezintă fotbaliștii din toate ligile engleze. Chiar și meciuri cu porțile închise sunt considerate riscante, așa că nu s-a ajuns la niciun acord privind o dată clară de reluare a competițiilor în Anglia.

Premier League vs Coronavirus

Credit imagine: Getty Images

Contractele jucătorilor

Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Un alt punct important de discuție în videoconferința în trei au fost jucătorii care își termină contractele pe 30 iunie. E foarte probabil că sezonoanele să nu se poată încheia până atunci. Cele trei entități au cerut încă o săptămână de gândire, iar vinerea viitioare vor lua o decizie după o discuție cu avocații. Tot atunci se vor discuta cazuri particulare de cluburi din ligile inferioare care sunt amenințate cu falimentul din cauza pandemiei de coronavirus și haosului financiar care a cuprins tot mediul de afaceri din lume. Premier League și English Football League pregătesc împreună un pachet de măsuri pentru a preveni aceste situații.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31